Outfit – Ruitjesblouse en nieuwe Keds

Afgelopen weekend ging ik samen met Kim een super lange longboardtocht maken. We zijn in totaal ongeveer vijf uur weggeweest en toen we bij het eindpunt aankwamen maakten we deze foto’s. Het zonnetje scheen lekker, we hadden veel bij te kletsen, aardbeien en ijskoffie voor tijdens onze tussenstops en prachtige uitzichten. Ik vind de foto’s echt leuk geworden! Jammer dat het zo’n stuk rijden is om op deze plek te komen anders zou ik hier veel vaker foto’s gaan maken. De dag er na werd ik wakker met gigantische spierpijn in mijn billen en benen maar dat was het zeker waard.

Ik droeg mijn nieuwe schoenen van Keds. In mijn eerdere blogpost vroeg ik me nog af of ik er de witte veters in zou doen, of voor de blauwe zou gaan en zoals je ziet ben ik uiteindelijk toch voor de blauwe gegaan. Dat vind ik net wat leuker. Wat ik ook fijn vind is de wat dikkere zool die dit model hebben. Dan ben je stiekem zonder dat mensen het in de gaten hebben een paar centimeter langer en het loopt gewoon heel comfortabel. Keds vind ik echt van die fijne alledaagse schoenen (ik heb inmiddels drie paar!) die heel chill zitten en ze hebben allemaal net wat extra’s wat ze uniek maakt. Dit model met de dikkere zool heet de Navy Triple en hij is er ook nog in andere kleuren. Je kunt Keds onder andere bij PRO0031 bestellen en als je hier klikt vind je een overzicht van alle Keds.

Spijkerjasje – Primark
Top – New Look
Jeans, geruite blouse – ZARA
Horloge – Ernest
SchoenenKeds

Processed with VSCOcam with t1 presetProcessed with VSCOcam with t1 presetOutfit Keds 1Processed with VSCOcam with t1 presetOutfit Keds 2
Dit artikel is onderdeel van een commerciële samenwerking

61 thoughts on “Outfit – Ruitjesblouse en nieuwe Keds”

  1. Superleuke outfit! En elke keer als ik ‘m zie in je artikelen wil ik het ook zo graag kunnen: longboarden. Lijkt me zo heerlijk, haha. Alleen ben ik bang dat ik eindig met vijf gebroken botten dus ik hou het lekker bij het erover lezen 😀

  2. Ohh ze zijn heel leuk! In eerste instantie was ik denk ik voor de witte veters gegaan, maar die blauwe staan er eigenlijk ook wel heel leuk bij… Goede keuze! 🙂 En jeetje, 5 uur lang op je board! Kan me voorstellen dat je spierpijn had, haha!

    ♥♥♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.