Outfit – Rood rokje tijdens de video-opnames

Afgelopen week had ik opnames voor een video in samenwerking met Vodafone die maandag online komt op mijn blog! Tijdens de opnames zijn een aantal toffe foto’s gemaakt die ik stiekem alvast wil laten zien. De outfit mocht ik zelf uitzoeken en ik besloot mijn nieuwe knalrode rokje aan te doen samen met een top die ik heeel lang geleden bij de Monki heb gekocht. Ik vond het wel een leuke combi zo, met de kleur van de wieltjes van mijn board 😀 Ik kan niet wachten om jullie de video te laten zien!

RokjeZARA
Top Monki
SchoenenConverse
TasVersace
HorlogeErnest
KettingRevival London

jenniefromtheblog_outfit13jenniefromtheblog_outfit12Jennie-outfit5
Jennie-outfit3
jenniefromtheblog_outfit1jenniefromtheblog_outfit8jenniefromtheblog_outfit2jenniefromtheblog_outfit3Jennie-outfit4jenniefromtheblog_outfit4jenniefromtheblog_outfit5jenniefromtheblog_outfit6Jennie-outfit6jenniefromtheblog_outfit7jenniefromtheblog_outfit9jenniefromtheblog_outfit10jenniefromtheblog_outfit11
Foto’s gemaakt door May Bui

46 thoughts on “Outfit – Rood rokje tijdens de video-opnames”

  1. Wauw, deze blogpost van jou heeft naar mijn mening echt de mooiste foto’s tot nu toe! Echt prachtig! Ik kan niet wachten om dat filmpje te zien, vooral de scene bij die brug lijkt me heel gaaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.