Outfit – Perfecte basic trui

Even een snelle update vanaf mijn telefoon! Ik heb eigenlijk de hele week in chille, comfortabele kleding rondgelopen. Zoals deze heerlijke warme en zachte trui van Weekday. En m’n bobby’s, die lopen echt fijn. Waarom de hele week comfi kleding? Drukke stageweken + half jaar school inhalen + gewone schoolvakken + een blog. Dat werd me even te veel. Daardoor zat ik even in zo’n dip waarbij je alles gewoon even neer wil leggen en niks wil doen. Maar dat werkt natuurlijk ook niet. We gaan gewoon door, maar net als de klok neem ik ook even een stapje terug. Op welk gebied dat gaat worden? Waarschijnlijk school. Want ik vind bloggen veel te leuk.

Trui – Weekday
Jeans – ZARA
Tas – Michael Kors
Schoenen – Isabel Marant
Horloge – Ernest

IMG_2683.JPG

IMG_2684.JPG

IMG_2680.JPG

IMG_2681.JPG

49 thoughts on “Outfit – Perfecte basic trui”

  1. Ah ik begrijp dat je met zo’n druk schema even een stapje terug moet doen. Hopelijk krijg je het komende tijd iets rustiger! Je outfit is prachtig. Simpel maar ook heel mooi, je MK tas vind ik helemaal geweldig.

  2. Wat een leuke outfit, ik hou wel van dat ‘simpele’. En ik snap helemaal hoe je je voelt. Het is soms lastig om je hoofd boven water te houden, met zoveel (leuke!) dingen in je leven. Een keuze maken is misschien moeilijk, maar uiteindelijk is dit natuurlijk wel het allerbeste voor jezelf. Hopelijk tot snel!

  3. Staat je super goed zo’n basic outfit! Hoe kan je trouwens nog zo’n mooi tintje hebben? Is dat van de zelfbruiner waar je wel eens over het geschreven?
    XXX

  4. Het is echt niet erg om wat langer over je studie te doen! Ik heb er ook voor gekozen om een jaar langer over mijn bachelor te doen. Ik twijfelde over welke master ik wilde doen en ik wilde ook veel naast mijn studie doen. Ik vond het moeilijk om het besluit te nemen, want in het begin voelde het toch een beetje als falen, maar uiteindelijk ben ik heel blij dat ik het gedaan heb! Daardoor kon ik onder andere een semester naar het buitenland gaan, een tweede bestuursjaar doen en extra vakken volgen. Nu hoeft een stapje terug doen natuurlijk niet meteen uitloop te betekenen, maar als het daar wel op uitloopt is er ook geen man overboord. 🙂

  5. basic comfy outfits kunnen ook heel leuk zijn! zoals deze 🙂 Ik kan me voorstellen dat alles een beetje teveel wordt. zeker nu ook de feestdagen er weer aankomen. In mijn geval zou ik zeggen dat school even belangrijker is, maar aangezien jou blog zo goed loopt snap ik je keuze volkomen haha 😉

  6. Waauw wat een mooie look en die schoenen zijn echt te gek! Heel mooi gecombineerd, staat je prachtig! En denk goed aan jezelf topper, jij bent van het lijstje dat je noemt het aller allerbelangrijkste. Even goed opladen en jezelf verwennen, je verdient het!

  7. Heel begrijpelijk, ik vind het knap dat je alles combineert! En het is fijner om een artikel te lezen waar je alle plezier in hebt gestopt, dan een artikel die je hebt afgeraffeld omdat je ook andere dingen voor je stage of school moest doen. Ik vind je outfit heel leuk, simpel maar daarom des te beter een outfit die ik ook zo zou kunnen dragen! De foto’s zijn ook erg mooi, vooral de laatste 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.