Outfit: Pepsi shirt van de Primark

Gisteren gekocht, vandaag meteen gedragen en daar vanochtend snel foto’s van gemaakt: mijn nieuwe Pepsi-shirt! Ik zag ‘m hangen en ik moest hem hebben, dus ik heb hem zonder te passen meteen mee naar huis genomen. Eenmaal thuis heb ik hem meteen aangedaan en hij zat perfect. Vind ik leuk! Ik heb nog wat spulletjes gehaald bij de Primark (niet te veel, want binnenkort ga ik met een hele leuke blogger/vlogger voor een grote shopping-sessie naar de Primark) en ik heb nog wat andere nieuwe dingetjes in mijn kast dus ik wil heel erg graag een nieuwe shoplog opnemen. Het enige wat me tegenhoudt: ik ben enorm verkouden! M’n neus, oren en hoofd zitten dicht (klinkt best vies eigenlijk, haha) en mijn keel is schor. Het lijkt me dus beter dat ik eventjes wacht. Zodra het wat minder wordt zal ik ‘m opnemen!

Pepsi topPrimark
JeansZara
TasVintage
SchoenenConverse via Spartoo schoenen
HorlogeFashionine.nl


35 thoughts on “Outfit: Pepsi shirt van de Primark”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.