Outfit: Paasweekend

Mijn Paasweekend is heel leuk begonnen. Ik had afgelopen zondag alvast gewerkt omdat ik zag dat het vrijdag (gisteren) goed weer zou worden. Zo kon ik gisteren vrij nemen om van het zonnetje te genieten en te gaan skaten. Ik had laatst op Instagram een oproepje gedaan of er meer Rotterdamse meiden waren die graag wekelijks samen willen gaan skaten en daar had ik 30 enthousiaste reacties op gekregen, heel leuk.

Dus nu heb ik een Whatsapp-groep aangemaakt waarin je kan vragen of er iemand zin heeft om mee te gaan skaten. Vrijdag gingen we met een paar meiden voor de eerste keer afspreken. Daarna ging ik door naar mijn ouders in Brabant en vanochtend ben ik met mijn zus en Cody gaan kanoën.

Morgen ga ik wandelen en misschien nog bij de longboard worldcup in Eindhoven kijken. Maandag barbecuen met de familie en dan zit het paasweekend er weer op. Hopelijk hebben jullie een leuk Paasweekend! Wat zijn jullie dit weekend aan het doen?

broek van Stradivarius / t-shirt van Surf Locos / tasje van Pull & Bear / oude sneakers van H&M

Foto’s door Samantha Bosdijk

8 thoughts on “Outfit: Paasweekend”

  1. Leuke outfit! dat tasje is echt schattig 🙂
    Heerlijk he dat het dit weekend zulk mooi weer is. Ik had vandaag paasbrunch met familie en morgen lekker naar het strand waarschijnlijk.

  2. Wat een fijne outfit en plannen! Ik was zaterdag naar een festival, gisteren een familiedagje en vandaag even naar het strand en een terrasje geweest met een vriendin :). Morgen nog een bruiloft en dan weer aan het werk! 😉

    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.