OUTFIT: NY SHIRT EN CORAL CLUTCH

  

 Ik ben gisteren de hele dag druk bezig geweest met school want er komen weer een hoop deadlines aan (en herkansingen!). Gelukkig voel ik me helemaal thuis op mijn opleiding en ik vind de opdrachten leuk om te doen dus dat maakt het al wat minder erg. Er zijn natuurlijk altijd wel een paar dingetjes die niet leuk zijn om te doen maar die toch moeten, zoals lange verslagen en onderzoeken. Daar loop ik nu tegen aan te hikken..

Terwijl het grootste deel van de Nederlandse bevolking er gisteren in het zwart bij liep, droeg ik lichte kleuren. Buiten in de regen droeg ik natuurlijk wel mijn donkerblauwe jas. Ik heb geen zin meer om donkere kleuren te dragen! Ik wil kleur, blote benen, rokjes, jurkjes en sandaaltjes. En een nieuw kapsel  🙂 Ik wil mijn haren lang houden maar ik wil er toch wel iets aan doen. Misschien laagjes voor in? Aan een pony ga ik in ieder geval niet beginnen.. Suggesties, iemand?

NY T-shirt: Choies.com
Broek: ZARA (een soortgelijke vind je hier)
Koraalkleurige clutch: Nelly
Schoenen: All Stars (hier te koop)
Armband met print: ZARA 
Horloge: Michael Kors

Helaas heeft de winnares van de Nike Freeruns, Liselotte, niet gereageerd. Daarom heb ik besloten om Random.org een nieuwe winnares te laten kiezen. En dat is geworden…….
Laura van Style-remains.nl! Gefeliciteeeerd! Ik stuur je vandaag een mailtje 🙂


@jenniefromtheblog op instagram 🙂

   

(foto’s: Kim Strigl. Tekst: Jennie Gielen)
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.