Outfit – New Balance en 80’s hit tasje

Ik heb de laatste tijd met veel verschillende mensen in Rotterdam outfits gefotografeerd en daardoor heb ik zoveel mooie plekken leren kennen die ik normaal gesproken gewoon voorbij liep. Net als deze trap bij Kop van Zuid waar ik met José en May ging fotograferen. Die zou ik zo voorbij gelopen zijn omdat hij omringd was door vuilniszakken, maar als je de foto’s vanuit de juiste hoeken maakt wordt het ineens juist een super toffe locatie. Ik ben echt blij met deze foto’s!

Vandaag ga ik een huisje bezichtigen! Ik heb kort geleden besloten dat ik rustig aan wil kijken naar een andere woning en ineens heb ik vandaag al een bezichtiging. Het verhuizen heeft geen haast want het is niet dat ik per se uit mijn huis moet of zo. Het is meer dat ik het hier wel een beetje gezien heb na drie jaar en dat ik een wat rustigere plek op wil zoeken. Nu heb ik er toevallig eentje gevonden met een hele mooie badkamer (ik kan natuurlijk niet in een huis zonder bad gaan wonen 😀 ) en er zit een kleine kantoorruimte bij. Even gaan kijken kan geen kwaad. Ik houd jullie op de hoogte!

Donkerblauw jasje, jeans – ZARA
Top – MANGO
Tas – Accessorize
Schoenen – New Balance (hier online te vinden)

Foto’s door José Chan

Outfit februari 5eOutfit februari 5dOutfit februari 5bOutfit februari 5cOutfit februari 5f

67 thoughts on “Outfit – New Balance en 80’s hit tasje”

  1. Ik vind jouw outfits altijd zo leuk, en toch heel simpel 🙂 Zelf zit ik ook een beetje te twijfelen om voor de zomer een paar new balance schoenen te kopen, maar ik denk er nog even over na.

  2. Echt een leuke outfit! Je tasje vind ik er mega goed bij passen. Op deze foto’s komt je nieuwe haarkleur ook goed uit! Ik moest stiekem ook grinniken om de making off foto’s tussen het vuilnis 🙂 fijne week! Liefs

  3. Hee,
    Wat een onwijs leuk outfit.
    Die schoenen zijn niet meer verkrijgbaar op die site. Weet jij misschien of ze ergens anders nog verkrijgbaar zijn? -_- Ze zijn zoooo leuk!
    Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.