Outfit – mijn fijne nieuwe boyfriend jeans

Mijn nieuwe boyfriend jeans zitten zo fijn! Ik zag dit mooie paar bij de Primark hangen toen ik daar even naar binnen ging om een panty te halen. Met mijn hartjesprint panty en boyfriend jeans – en twee jurkjes, een top en schoenen, oeps – ging ik tevreden naar huis. De jeans is perfect. Hij heeft scheuren, maar niet té overdreven en hij zit gewoon fijn. En de prijs van €15 is ook niet verkeerd natuurlijk 🙂

Vandaag ga ik lekker veel vooruit schrijven voor mijn blog. Ik heb nu vakantie dus ik kan vol aan de slag en na mijn brainstorm van gisteren zitten mijn notitieboekje en ik weer vol leuke ideeën!

JeansPrimark
TopVintage
KettingZARA
SchoenenAll Stars
TasBristol

jenniefromtheblog_outfit_boyfriendjeansjenniefromtheblog_outfit_boyfriendjeans3jenniefromtheblog_outfit_boyfriendjeans5jenniefromtheblog_outfit_boyfriendjeans4
Wat voor model jeans is jouw favoriet?

39 thoughts on “Outfit – mijn fijne nieuwe boyfriend jeans”

    1. Dankjewel! Nee joh, daar hoef je niet bang voor te zijn. Ze zitten altijd wel wat wijder, maar je hebt ook boyfriend jeans die wat strakker zitten bij de benen bijvoorbeeld, zoals bij die van mij. Gewoon een paar passen! 😀

  1. Ik heb een hele stoere (baggy boven aan) boyfrien jeans, maar omdat ik zo klein ben wil ik m altijd met hakken dragen. Anders ziet het er een beetje propjes uit.

  2. Wauw wat een te gekke look, het staat je heel mooi! En wat een heerlijke plek om foto’s te maken, je achtergrond ziet er super uit. Leuk om te zien hoe je de boyfriend jeans combineert!

  3. Mooi! Maar ik hou het lekker veilig bij m’n skinny jeans… Al zou ik wel een keer een boyfriend jeans van de Primark willen proberen… Je brengt me op ideeën!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.