Outfit met mijn nieuwe jas en Clickson armband

Jullie vroegen gisteren massaal om aanfoto’s van mijn nieuwe jas en aangezien ik zelf ook niet kon wachten om het aan jullie te showen heb ik meteen foto’s laten maken. Ik heb hem gecombineerd met mijn nieuwe t-shirtje van de ZARA en met mijn nieuwe Clickson armband waar je  hier al eerder over kon lezen. De foto’s van mijn hele outfit waren helaas wazig/blurry geworden dus die zitten er dit keer niet bij! Ik kreeg trouwens vaak de vraag of de jas wel warm genoeg is. Hij is lekker warm en zacht, maar voor de echt koude dagen is hij niet warm genoeg denk ik. Op die dagen doe ik er gewoon nog een extra dik vest onder aan. Voor nu kan de jas gewoon prima met een top met lange mouwen 🙂

Vandaag ben ik de hele dag bezig geweest met school want we zitten midden in een groot project. Vanmiddag moet ik nog eventjes boodschappen doen (daar heb ik zo’n hekel aan!) en dan duik ik vanavond lekker de sportschool in (dat vind ik dan wel weer heel leuk!). Fijne avond allemaal!

JasH&M
TopZara
TasPrimark
ArmbandClickson
JeansZara
HorlogeErnest

Dit artikel is in samenwerking met Clickson

56 thoughts on “Outfit met mijn nieuwe jas en Clickson armband”

  1. Leuke jas! Alleen die armband vind ik een beetje laat, Noosa is al een tijdje ‘uit’ , daarom kan je hem natuurlijk wel dragen maar ik vind hem een beetje goedkoop lijken.
    Sorry, mijn mening:)
    Super jas trouwens!

  2. Staat je echt super leuk! Had de jas laatst ook gepast, maar die mouwen vond ik zo raar zitten..
    Misschien was het een fabriek fout. Maar hij staat jou echt mooi, leuk ook met het grijze shirt 🙂

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.