OUTFIT MET MIJN NIEUWE BRANDY MELVILLE TOP

Ik ben zo enorm blij met mijn Brandy Melville aankopen! Vooral deze crop top zou ik wel iedere dag willen dragen. De croptop is af en toe iets te kort en daarom draag ik er voor de zekerheid nog een zwart hemdje onder. Deze outfit is nog van een paar dagen terug en het is een van mijn favoriete outfits van de afgelopen tijd. Ik droeg dit toen ik de stad in ging met mijn vriendin Rosalie om te shoppen bij de Bristol. De Bristol? Jep! Ik kocht er een tijdje terug mijn leopard sandaaltjes waar ik echt helemaal gek op ben en laatst kreeg ik een mailtje of ik graag bij Bristol een festivaloutfit uit wilde komen zoeken. Rosalie en ik zijn dus lekker gaan shoppen en we gaan zaterdag in onze Bristol outfits naar festival Lakedance bij Aquabest! Je krijgt van mij morgen nog te zien welke items ik allemaal gehaald heb en jullie mogen me helpen bij het kiezen van de uiteindelijke outfit, want ik heb veel hele leuke dingen mee naar huis kunnen nemen! 
Top Brandy Melville
ShortsLevi’s
Schoenen Converse via Spartoo schoenen
Horloge Fashionine.nl
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.