Outfit – Jurkje met ruitjesprint

Daar is ‘ie dan: het jurkje waar ik helemaal gek op ben! En meteen ook officieel mijn laatste blote-benen-outfit van dit jaar. Ik denk dat jullie mij dit jurkje nog heel vaak gaan zien dragen. Met een jasje eroverheen en een panty eronder. Je kunt hem op zoveel gelegenheden aandoen. Een dagje school, naar kantoor en zelfs naar een feestje. Echt een perfect jurkje voor deze herfst. Ik ben er super blij mee! En hoe gaaf is mijn nieuwe armband met de letter J er op? Ik zie heel vaak kettinkjes met letters er aan en ik kan dan nooit mijn eigen letter vinden. Nu heb ik hem op mijn armbandje staan en dat vind ik eigenlijk ook stiekem leuker dan een kettinkje. Maargoed, terug naar het jurkje: wat vinden jullie er van?

Jurkje – New Look
Schoenen – Esprit
Armbanden en ketting – Revival London
Tas (€32,95!) – Parfois
Allemaal verkrijgbaar bij V&D

look9_foto1look9_foto8 look9_foto2 look9_foto3  look9_foto5 look9_foto4look9_foto6 look9_foto7  look9_foto9 look9_foto10
Dit artikel is onderdeel van een commerciële samenwerking met V&D

56 thoughts on “Outfit – Jurkje met ruitjesprint”

  1. Aaah pretty perfect! Echt een heel mooi jurkje, staat je prachtig! Inderdaad ideaal te combineren voor verschillende gelegenheden. Wat leuk die blaadjes op de foto’s al, je staat er prachtig op!

  2. Heel mooi! Maar wat doe je als je iets laat vallen haha? Ik heb ook een paar jurkjes met die lengte en ik draag er sowieso altijd een legging onder, maar als ik even moet bukken of wat dan ook dan ist toch altijd een beetje lastig haha.

  3. Oh wat een tof jurkje is dit zeg! En bedankt voor het ‘delen’ van deze schoenen. Ben echt serieus al dagen opzoek naar fijne zwarte laarzen voor dit najaar die goed lopen maar er ook trendy uitzien onder een jurkje. Best lastig. En deze zijn zo leuk dat ik ze zeker ga passen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.