Outfit – Grijs, zwart en roze

Ik maak ineens weer allemaal leuke dingen mee deze dagen. Vanochtend heb ik kaarten weten te bemachtigen voor het concert van The Vamps dat binnen 3 minuten was uitverkocht, mijn stageverslag is nu ook door school goedgekeurd en ik heb heel goed nieuws met betrekking tot Hoop It Yourself. Over dat laatste vertel ik maandag op mijn blog. Ik kan in ieder geval verklappen dat het iets met het buitenland te maken heeft 🙂

De dagen gaan trouwens zo snel voorbij dat ik wel twee extra werkdagen in de week zou willen hebben. Ik zit geen moment stil en maak lange dagen. Heel leuk maar wel best vermoeiend. Deze outfitfoto’s maakte ik woensdagochtend snel met May. Even foto’s van een afstandje dit keer want mijn slaaphoofd is niet heel charmant. Inmiddels ben ik weer helemaal bijgeslapen en dat is maar goed ook! Morgen gaan we namelijk de eerste video’s voor Hoop It Yourself opnemen. We hebben een mooie zaal weten te regelen en het enige wat ik nu nog nodig heb is een leuke outfit. Daar ga ik dadelijk de stad voor in.

Jas – Notice
Trui – SheInside (hier te vinden)
Tas – MANGO (hier te vinden)
Jeans – ZARA
Horloge – Ernest
Schoenen – Isabel Marant

Shop deze look online:
[show_shopthepost_widget id=”588766″]

outfit maart 2Outfit maart 1Outfit maart 3

63 thoughts on “Outfit – Grijs, zwart en roze”

  1. Wow wat enorm leuk dat je naar The Vamps gaat! Dat zou ik ook wel willen! Ben trouwens echt helemaal weg van je outfit! Leuk om mee op stap te gaan! Liefs

  2. Wat zie je er leuk uit! Ik ben benieuwd naar het goede nieuws over Hoop it Yourself! Ik vind het trouwens zo inspirerend dat je blogt, een eigen webshop hebt en ook nog op school zit. Het lijkt mij namelijk ook heel leuk om bijvoorbeeld een eigen webshop ofzoiets te hebben. Fijn weekend, liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.