Outfit – Geknoopte blouse en shorts

Deze outfit is een van mijn favorieten deze zomer. Weer zo’n outfit die eigenlijk altijd kan: tijdens het shoppen, naar het zwembad maar ook voor tijdens het longboarden. Ik vind hem simpel maar toch heel leuk! Ik ga aan de slag met de laatste voorbereidingen voordat ik op vakantie kan. Nog even wat inkopen doen zoals een boek (ik ga het weer eens proberen), een pet om mijn hoofd te beschermen tegen de hitte en misschien nog wel het belangrijkste: een koffer. En natuurlijk nog wat artikelen vooruit schrijven zodat jullie niet merken dat ik weg ben!

Jurkje (gedragen als top) – Primark
Blouse – Pull&Bear
Shorts – Brandy Melville
Tas – Versace
Ketting– Forever 21 (hier online te bestellen)
Schoenen – Fred de la Bretonière
Horloge – Ernest

outfit_geknoopte_blouse1outfit_geknoopte_blouse6outfit_geknoopte_blouse2outfit_geknoopte_blouse4outfit_geknoopte_blouse3outfit_geknoopte_blouse5outfit_geknoopte_blouse7

Shop de look hier:
[show_shopthepost_widget id=”182058″]

34 thoughts on “Outfit – Geknoopte blouse en shorts”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.