OUTFIT CREAM PR DIY BLOGGERS EVENT

jacket vero moda | top new look | shorts WE | belt primark | bag versace, shoes converse via spartoo schoenen
Dit is de outfit die ik droeg naar het Cream PR DIY bloggers event. Het jasje had ik al een tijdje niet meer gedragen, ik was namelijk al weer helemaal vergeten dat ik het heb. Ik was door mijn oude blogposts aan het bladeren en toen zag ik hem. Ik heb echt heel vaak dat ik leuke dingen ergens achter in mijn kast terugvindt. Misschien moet ik mijn kast maar eens gaan opruimen en een hoop op marktplaats gaan zetten!

This is the outfit which i wore to the Cream PR DIY bloggers event! i’m thinking about cleaning up my closet, because i want to sell a lot online.
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.