Outfit – Chuck Bass sweater en spijkerjasje

Daar is ‘ie dan! Een outfit met mijn nieuwe Chuck Bass trui. Hij is super makkelijk te combineren en dat is heel fijn aangezien ik er het liefst gewoon iedere dag in rond loop. Helaas kan dat niet, want op stage staat het natuurlijk niet echt professioneel om met zo’n trui naar afspraken te gaan. Even wachten tot ik dagen zonder afspraken heb dus!

Ik droeg de trui afgelopen weekend met mijn spijkerjasje van de Primark (echt een hele fijne aanwinst trouwens!), een zwarte jeans, mijn Isabel Marant schoenen en mijn nieuwe tas van Accessorize. Hoe vinden jullie de tasΒ nu, nu je hem zo in een outfit ziet? P.s. mocht je denken dat ik witte sokken in mijn schoenen draag (ik hoop natuurlijk niet dat jullie dat van mij verwachten πŸ˜‰ ), het zijn mijn witte enkels die je ziet. Ik ben gisteren weer gaan sporten en ik voelde me meteen weer helemaal vrolijk. Ik heb het namelijk echt ontzettend gemist. Vanochtend toen ik naar de trein wilde rennen merkte ik het wel. Ik wilde hard rennen maar ik kwam gewoon niet vooruit. Erg vind ik het niet, want zelfs de zware benen en de spierpijn heb ik gemist.

Trui – Ebay
Spijkerjasje – Primark
Jeans – ZARA
Schoenen – Isabel Marant
Tas – Accessorize

outfit_chuckbass2outfit_chuckbass1outfit_chuckbass3 outfit_chuckbass6
outfit chuck bass 2

77 thoughts on “Outfit – Chuck Bass sweater en spijkerjasje”

  1. Super mooie outfit en zou het zo aantrekken!! Netjes maar toch comfy! ❀️
    Ik bezoek je site nu via m’n mobiel, ziet er veel mooier uit dan eerst.

  2. Aan je rode handen te zien moet het ondanks je nieuwe trui toch flink koud zijn geweest! πŸ˜‰ Ik vind hem wel heel erg tof! Je bobby’s blijven ook echt geweldig. Ik had het nooit zo met de Bobby’s, maar de manier waarop jij ze draagt maakt dat ik ze toch wel erg leuk vind!

  3. Wat een leuke trui! Chuck Bass is zoooo sexy hehehe. Ik wil die trui echt heel graag, dus mijn enige optie is mijn moeder overhalen tieeehieee
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.