OUTFIT | C&A TIGER TOP


coat H&M // top C&A // shorts Levi’s // shoes Urban Outfitters // bag vintage

Na afloop van de C&A Rooftop party kreeg ik een grote goodiebag(strandtas) met slippers, een zonnebril, zonnebrandcrème en een giftcard er in. Na een dag stressen op school ging ik in de C&A op jacht naar een aantal mooie items en ik kon best veel vinden! Ik nam het shirtje dat je hierboven ziet mee naar huis en nog een rokje en een ringenset. Er waren nog veel meer leuke dingen te vinden, dus voortaan staat C&A weer op mijn shoproute. Gisteren ging ik HEMA hotdogs maken met Lotte, met zo’n hotdogkit die je mee naar huis kunt nemen. Daarna hebben we de hele avond foute tvprogramma’s gekeken als Lust, liefde of laten lopen en Ik heb het nog nooit gedaan. En nu, na een avondje bankhangen, weer hard aan het werk!

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “OUTFIT | C&A TIGER TOP”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.