OUTFIT: BOYFRIEND JEANS + CORAL CLUTCH

 
Ik ben gek op mijn nieuwe Nelly clutch. De kleur is gewoon perfect en ‘ze’ 🙂 maakt rustige outfits helemaal af. Zoals je wel een beetje aan mijn gezicht kunt zien ben ik echt toe aan weekend.. ik ben gesloopt! Ik moet nog ontzettend veel doen omdat het einde van het jaar er aan zit te komen en dat levert veel stress op wanneer je net als ik niet goed bent in plannen. Nou ja, plannen kan ik op zich wel, maar me aan die planning houden is zo lastig. Ik kwam er deze week ook nog eens achter dat ik maar precies een maandje zomervakantie heb en dat werkt nog eens extra demotiverend. Nog 2 maanden stressen op school dus. Wie kan me motiveren?

Top: Forever21

Jeans: Zara (look-a-like hier)Ketting: H&M
Clutch: Nelly
Schoenen: All Stars (hier te bestellen)
Horloge: Michael Kors
 Het waait altijd zo ontzettend hard in Rotterdam. Zelfs in de kleine steegjes! In Brabant had ik mijn outfitfoto’s altijd in een paar minuutjes gemaakt maar hier in Rotterdam zijn we vaak een stuk langer bezig omdat de windvlagen mijn haren alle kanten op laten vliegen. Minpuntje aan Rotterdam.. Maar dat is dan ook het enige!
 

(door: Jennie Gielen Foto’s: Kim Strigl)
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “OUTFIT: BOYFRIEND JEANS + CORAL CLUTCH”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.