Outfit – Borg lining vest en Michael Kors tas

Hallo perfecte fotoplek! Deze foto’s zijn gemaakt in Brussel, in de straat waar het hotel waar we sliepen zich bevond. Ik vind die combinatie van bakstenen muren, verschillende kleuren en bloemen super gaaf en we kregen zelfs een beetje een New York-gevoel toen we door dit gebied liepen. Hadden we in Nederland maar ook zoveel bloemen en leuke stukjes overal. Of zou ik gewoon niet goed genoeg zoeken? Toen we deze foto’s aan het maken waren kwam er ineens een hond kijken bij het balkon dat je achter mij ziet. ZO schattig! Hij deed me denken aan Sjef, onze hond die een paar jaar terug overleden is. Ik kreeg echt zin om dat balkon op te klimmen om met hem te kunnen knuffelen.

Dit is trouwens vanaf nu mijn favoriete outfit. Ik denk dat ik hier de komende tijd vaak in rond loop. De stofjes zijn fijn bij elkaar en ik vind de kleuren heel mooi. Mijn nieuwe tas maakt de outfit helemaal af! Die heb ik cadeau gekregen van Duifhuizen Tassen & Koffers en ik ben er echt super blij mee. Hij is niet alleen heel mooi maar heeft ook een hele hoop vakjes en ritsen en daardoor een fijne indeling.

Jas/vest met witte voering en jeans – ZARA trf
Crèmekleurig vest – MANGO (hier online te vinden)
Top met rode kraag – New Look
Schoenen – Adidas Superstar
Tas – Michael Kors via Duifhuizen Tassen & Koffers
Horloge – CLUSE watches
Armband – The Peach Box
Zonnebril – Monokel

Shop deze outfit online
[show_shopthepost_widget id=”1085046″]

Outfit oktober 2oOutfit oktober 2a Outfit oktober 2gOutfit oktober 2fOutfit oktober 2d Outfit oktober 2pOutfit oktober 2c

Tags ,

30 thoughts on “Outfit – Borg lining vest en Michael Kors tas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.