Outfit – Badjasvest en bobby’s

Sinds ik dit vest in huis heb woon ik er zowat in. Hij is heerlijk warm en ik vind dat ‘ie super leuk staat. En jawel: eindelijk een keer niet donkerblauw! Dit is ook wel een leuk kleurtje hè? Ik combineer hem voor nu heel simpel met een zwarte top, een jeans en mijn zwarte bobby’s. Af en toe draag ik hem ook met een witte top. Ik ga binnenkort nog eens andere combinaties bedenken. Hoe zouden jullie hem combineren? Een vriend van me vroeg of ik vergeten was mijn badjas uit te trekken vanochtend… Mannen…

Vest – Mango (hier online, ik draag maat M)
Top – H&M
Jeans – ZARA
Schoenen – Isabel Marant
Horloge – Ernest

IMG_2560IMG_2564IMG_2563IMG_2554IMG_2558IMG_2562IMG_2555
Hier vind je de items die ik draag online:
[show_shopthepost_widget id=”346318″]

52 thoughts on “Outfit – Badjasvest en bobby’s”

  1. Hahah ik moest echt lachen om deze opmerking! Ik heb dit vest namelijk ook gekocht en afgelopen weekend zei een vriendin van me exact hetzelfde! Zij vond het ook op een badjas lijken!
    Ik vind hem in ieder geval wel hartstikke leuk, en hij staat heel mooi bij je haarkleur 🙂

  2. Mag ik vragen hoe groot je bent? Ik vind dat je vest je heel leuk staat! Ik ben aan het overwegen om hem ook te kopen, maar ben vaak te klein voor zo’n lang vest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.