Oranje jasje & striped tee

jasje van Forever21 men hier // t-shirt van Shein hier // jeans van Asos hier // schoenen van Puma hier // tas van Chanel

Huh, een leeg kantoor achter me? Geen zorgen, het gaat súper goed met #Workmode! Deze foto’s zijn gemaakt toen ik op zondag snel met een vriendin langs kantoor liep toen we in de stad waren voor warme chocomel. Wat ben ik iedere ochtend toch blij als ik dit kantoor binnenloop. Het is een erg fijne en inspirerende omgeving. We hebben inmiddels rond de 30 meiden die een kantoorplekje huren en hoewel iedereen zo verschillend is (en verschillende soorten bedrijfjes heeft), is de dynamiek tussen ons heel goed. We helpen elkaar aan opdrachten en kletsen veel over persoonlijke en zakelijke dingen, maar weten ook heel goed wanneer het stil moet zijn en iedereen lekker in stilte wil werken. Daarnaast is het gewoon super inspirerend om al deze ondernemende vrouwen ervoor te zien gaan. Heel leuk om te zien wat iedereen allemaal voor leuke projecten doet!

Deze week starten we met een nieuw project voor Nextdoor. We mogen de Instagram samenwerkingen voor een merk gaan oppakken voor de komende maanden, dus er moet nu behoorlijk wat geregeld worden. Het is voor een ontzettend leuk merk en de Instagrammers die we hebben geselecteerd zijn ook heel tof dus ik heb er helemaal zin in! Verder ga ik donderdagavond naar 3fm en ben ik vrijdagochtend te horen op de Strictly Business radio. Zin in!

25 thoughts on “Oranje jasje & striped tee”

  1. Dat jasje is echt super leuk! Een tof kleurtje ook. In combinatie met het streepjes shirt vind ik hem ook erg geslaagd! Ik wil ook nog een leuk jasje dus hou deze in m’n achterhoofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.