Open for business

Hashtag Workmode Rotterdam 5

Hashtag Workmode Rotterdam 4

Hashtag Workmode Rotterdam 1

Hashtag Workmode Rotterdam 3   Hashtag Workmode Rotterdam 6

Hashtag Workmode Rotterdam 7

Hashtag Workmode Rotterdam 2

Het nieuwe #workmode kantoor in Rotterdam is klaar en open for business! Hierboven zie je foto’s van het resultaat. Gaaf geworden hΓ¨? Emilie, de eigenaresse van inmiddels alweer de derde Workmode locatie, weet er iedere keer weer een super mooie en inspirerende plek van te maken. Omdat Emilie het zo druk heeft met de drie locaties help ik haar en ben ik operational manager van deze locatie. Een hele mooie kans voor mij en tegelijkertijd een hele fijne plek voor mij om aan Nextdoor en mijn blog te werken.

We zitten in dit kantoor met allemaal meiden die een online business hebben bij elkaar. Met bloggers, fotografes, filmmaaksters, stylistes, freelance schrijfsters, meiden met webshops en meer. Je kan hier een vast werkplekje huren voor 7 dagen in de week, of een flexplek voor 3 dagen in de week. Grappig trouwens, wij zijn een kantoor vol meiden en tegenover ons zit een kantoor vol mannen. We zijn regelmatig aan het zwaaien dus πŸ™‚ Mocht je je willen aansluiten bij onze girlgang dan kun je me altijd contacten via jennie@hashtagworkmode.com!

26 thoughts on “Open for business”

 1. Het ziet er prachtig uit! Zo jammer dat Rotterdam net iets te ver weg is vanuit Hilversum haha. Emilie, lees je mee? Een kantoor in Hilversum zou fantastisch zijn! πŸ˜‰

  1. Leuk, Denise! Hou ons op de hoogte, denk dat je wel goed bij ons girl squad zou passen πŸ˜› Je kunt Jennie altijd even mailen en een afspraak maken voor een kop koffie zodat ze je alles kan vertellen over de opties πŸ™‚

   Fijn weekend alvast!
   Lieve groeten, Emilie

 2. Nogmaals super gaaf dat je hiervan manager bent geworden! You go girl πŸ™‚ Het lijkt me een leuke werkplek, maar helaas is Rotterdam veel te ver weg voor mij. Wanneer komt er een in Enschede? haha

 3. Leuk!! Lijkt me super om daar te werken. Wat zijn de huurprijzen van de werkplekken? Kan het op de website niet vinden.. Maar kan aan mijn after-dinner-dipje liggen ?

 4. ‘t gaat meteen kriebelen om te mailen, maar Rotterdam is helaas niet helemaal om de hoek πŸ™ alles ziet er geweldig uit in ieder geval! ik zou wel onwijs afgeleid raken van dat kantoor aan de overkant trouwens, haha πŸ˜‰ X

 5. Wat ziet dat er mooi uit zeg! Motiveert me om goed m’n best te doen op school zodat ik ook zoiets kan bereiken als ik klaar ben πŸ™‚

 6. Hoi Jennie (en Emilie), het ziet er fantastisch uit! En complimenten voor het leuke initiatief. Ik heb een vraagje, ik ben helemaal weg van de bureaustoelen… Echt precies waar ik al lang naar op zoek ben voor kantoor! Zouden jullie mij kunnen vertellen van welk merk ze zijn of waar ze vandaan komen? Alvast veel dank!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.