Op surfcamp in Mimizan

Jennie from the Blog - Surfcamp 1

Jennie from the Blog - Surfcamp 5

Jennie from the Blog - Surfcamp 8

Jennie from the Blog - Surfcamp 9

Jennie from the Blog - Surfcamp 10

Jennie from the Blog - Surfcamp 4

Schermafbeelding 2016-07-22 om 12.47.24

Jennie from the Blog - Surfcamp 7

Jennie from the Blog - Surfcamp 6

De afgelopen dagen was ik in Mimizan! Ik ging naar Surflife, een O’Neill surfcamp in het zonnige zuiden van Frankrijk. Mijn reis stond al op de planning en mijn zus had last minute bijgeboekt, dus we sliepen gezellig samen in een tentje. Jason (met wie ik af en toe ga longboarden in Nederland) bleek ook nog heel toevallig op dezelfde tijd op dezelfde camping te zitten. Allemaal heel gezellig dus!

We waren de afgelopen week voornamelijk in het water te vinden, want met 38 graden was het er super warm. Na het surfen en zonnen gingen we terug naar de camping waar we gezellig gingen eten, spelletjes doen met de andere campinggasten en longboarden met de boards die te lenen zijn op het surfcamp. Er is naast de camping ook een nieuw skatepark te vinden en er zijn fijne verharde bospaden waar je over kan cruisen.

Mocht je altijd al een keer willen leren surfen, dan kun je dat bij Surflife doen! In de zomer vertrekken er iedere week bussen vanuit Nederland richting Frankrijk, waar je op de Surflife camping kan leren surfen. Er zijn surfers die in de top van Nederland surfen aanwezig om je les te geven. Er worden naast het surfen veel andere activiteiten geregeld en in de avond zijn er feestjes waar je naartoe kan. Dus… mocht je nog geen plannen hebben voor de zomer, kijk er dan zeker eens naar! Meer informatie vind je op www.surflife.nl.

19 thoughts on “Op surfcamp in Mimizan”

  1. Aaah, wat gaaf dat je in Mimizan bent gaan surfen! Ik kende dat plaatsje helemaal niet, maar het ziet er super leuk en gezellig uit. En ook tof dat je daar met je vrienden en zus bent geweest, dat is altijd gezellig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.