OOTD: oude jas van de Primark

Vandaag draag ik weer een keertje de jas van Primark die ik vorig jaar heel vaak droeg. Op dit moment heb ik echt super weinig inspiratie voor nieuwe outfits dus daarom ben ik maar een beetje aan het kijken tussen mijn ‘oude’ items. Veel van mijn kleding vind ik na 3 maanden niet meer leuk, best vervelend. Hebben jullie dat bij jezelf ook? Het is voor mij al weer een tijdje geleden dat ik ben gaan shoppen (door de feestdagen) en ik kan niet wachten tot ik weer kan gaan inslaan. Nu nog winterkleding kopen vind ik een beetje zonde dus ik wacht denk ik tot de lente begint -als dat lukt hoor 🙂 – en tot die tijd ga ik gewoon proberen mijn ‘oude’ kleding opnieuw uit te vinden! Oh en ik ga heel veel sparen zodat ik lekker veel kan shoppen.

Vanmiddag word ik geïnterviewd voor een Nederlandse site over blogs. Daar houd ik jullie over op de hoogte. Ennn vanavond heb ik een date! We gaan poolen hier ergens in Rotterdam, zin in!

JasPrimark
TruiC&A
VestjePull&Bear
Jeans H&M
TasPrimark
Schoenen – See By Chloe
HorlogeErnest46 thoughts on “OOTD: oude jas van de Primark”

  1. Hee Jennie, ik heb hetzelfde probleem. Ik ben mijn kleren ook snel beu, dat komt waarschijnlijk omdat het ‘nieuwe’ er dan af is. Ik probeer zoveel mogelijk nieuwe combinaties uit zodat ik ze toch kan blijven dragen. Oh en, leuke jas!
    Liefs Michelle

  2. Heel erg leuk hoor Jennie! De jas staat je erg mooi en je spijkerbroek vind ik ook erg gaaf! Ik schreef het laatst ook al op mijn blog dat ik echt niet meer weet wat dragen! Daarom dat ik ook weer wat oudere dingen uit mijn kast ga halen 😉 !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.