OOTD: oude jas van de Primark

Vandaag draag ik weer een keertje de jas van Primark die ik vorig jaar heel vaak droeg. Op dit moment heb ik echt super weinig inspiratie voor nieuwe outfits dus daarom ben ik maar een beetje aan het kijken tussen mijn ‘oude’ items. Veel van mijn kleding vind ik na 3 maanden niet meer leuk, best vervelend. Hebben jullie dat bij jezelf ook? Het is voor mij al weer een tijdje geleden dat ik ben gaan shoppen (door de feestdagen) en ik kan niet wachten tot ik weer kan gaan inslaan. Nu nog winterkleding kopen vind ik een beetje zonde dus ik wacht denk ik tot de lente begint -als dat lukt hoor πŸ™‚ – en tot die tijd ga ik gewoon proberen mijn ‘oude’ kleding opnieuw uit te vinden! Oh en ik ga heel veel sparen zodat ik lekker veel kan shoppen.

Vanmiddag word ik geΓ―nterviewd voor een Nederlandse site over blogs. Daar houd ik jullie over op de hoogte. Ennn vanavond heb ik een date! We gaan poolen hier ergens in Rotterdam, zin in!

JasPrimark
TruiC&A
VestjePull&Bear
Jeans H&M
TasPrimark
Schoenen – See By Chloe
HorlogeErnest46 thoughts on “OOTD: oude jas van de Primark”

 1. Toffe outfit! Ik ken het probleem haha, ik wil ook altijd iets nieuws. Maar ik probeer nu gewoon niks te kopen en het lukt best goed haha πŸ™‚ vind allemaal inspiratie uit mijn eigen kleren!

  En oeh veel plezier op je date, spanneeeend! πŸ˜‰

 2. Super leuke outfit πŸ™‚
  Kdenk dak dezelfde zwarte broek heb als ze van dit seizoen is πŸ˜‰
  Kgeraak mijn kleren helaas ook vaak beu, maar kprobeer er idd creatief mee te zijn en ze anders te combineren πŸ˜‰

  heel veel succes en plezier met je date πŸ˜‰

  xoxo

  xcocolienx.blogspot.com

 3. Ik moet zeggen dat ik deze set niet zo leuk vind, de kleur maakt je wat vaal. Mijn persoonlijke mening he. Veel succes op de date, poolen is wel iets wat je niet vaak doet maar super leuk is.

 4. Oehh, je jas is echt leuk zeg! Dat kleurtje staat je prachtig πŸ™‚ Ik heb hetzelfde, als ik iets nieuws heb ben ik er op dat moment helemaal blij mee en draag ik het bij wijze van elke dag, maar na een paar maanden vind ik het alweer stom. Zo slecht, haha! En veel plezier met je date, weer via Tinder? Ben benieuwd! πŸ˜€ Liefs, Nicole

 5. Leuk, die jas staat je mooi! Idd fijn om af en toe weer door je ‘oudere’ items te snuffelen, ik heb ook dat ik na een paar maanden mijn kleding niet zo meer spannend vind. En dan na nog meer maanden herontdek ik ze dan weer haha.

 6. Staat je heel leuk! Ik kan echt niet wachten tot de lentecollectie. Ben inderdaad mn net nieuwe winterkleding alweer zat. Heb stiekem vanmiddag al een witte blazer besteld. Vanaf nu goed geld sparen voor m’n weekendje Eindhoven om dan veel geld uit te kunnen geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.