O’Neill wintersport deel 2

Jenniefromtheblog Oneill Wintersport 13

Het tweede deel van de wintersportfoto’s is binnen! Met die kou in Nederland van nu draag ik mijn O’Neill jassen ook hier en daardoor moet ik steeds terug denken aan het gezellige weekend. Al moet ik wel zeggen dat het hier in Nederland nu wel stukken kouder is dan dat het daar was.

Jenniefromtheblog Oneill Wintersport 7

Dit vond ik zo’n mooi uitzicht iedere keer: de wolken die tussen de bergen hangen. Boven de wolken was ik alleen nog maar met het vliegtuig geweest, maar nu stond ik gewoon op een berg en kon ik het allemaal rustig bekijken. Vooral als de zon er nog op scheen was het heel mooi.

Jenniefromtheblog Oneill Wintersport 8

Onze snowboardleraar Krijn in de ochtendzon 🙂

Jenniefromtheblog Oneill Wintersport 6

Hier had ik in mijn My week in pictures ook al over geschreven, maar mocht je het gemist hebben dan vertel ik het graag nog een keer want dit was zo’n leuke avond. We werden met een taxi bovenaan een berg gebracht waar deze hut (Tristenbach Alm) stond.

Jenniefromtheblog Oneill Wintersport 9

Binnen zorgde de grappige host voor eten en behoorlijk wat drank. Toen we naar huis wilden gingen we via een achterdeur waar sleeën voor ons klaar stonden. We hadden allemaal behoorlijk wat gedronken en moesten heel dat eind met de slee terug. Wat ging het hard en wat heb ik veel gegild en gelachen. Ik wil nog een keer! Mocht je in Oostenrijk dicht bij de Tristenbach Alm zijn: zeker doen dit!

Jenniefromtheblog Oneill Wintersport 12

De volgende dag als echte wintersporters weer vroeg op de piste.

Jenniefromtheblog Oneill Wintersport 10

Gaat voor de derde dag snowboarden… staat nog steeds op de kinderpiste hahaha.

Jenniefromtheblog Oneill Wintersport 11

Mijn roomie Dominga.

Jenniefromtheblog Oneill Wintersport 14

En Reiner die weer even voorbij vliegt op zijn ski’s!

Schermafbeelding 2016-01-20 om 09.50.08

Dat waren ze dan, de foto’s van de wintersport! Alle outfits die je ziet zijn trouwens (uiteraard) van O’Neill. Mocht je nog een leuke outfit zoeken voor op de piste, kijk dan zeker even hier tussen alle fijne en leuke items die ze hebben. En nu snel inpakken, want er staat weer een nieuwe reis voor de deur!

Foto’s door Kim Brink en Jelle Mul

26 thoughts on “O’Neill wintersport deel 2”

  1. Wauw Jennie wat een gave foto’s weer! Die Reinier die op z’n ski’s vliegt, zo knap! Ik ga binnenkort weer op wintersport en door deze foto’s heb ik er extra veel zin in 🙂

  2. Lang leve de kinderpiste! Snap je helemaal haha. Wat een foto’s ook, wat een foto’s, geweldig mooi – zeker voor iemand die nog nooit op wintersport is geweest zoals ik!

  3. Zo veel mooie foto’s en ik zie inderdaad super leuke kleding voorbij komen. Volgende week ga ik op wintersport, ik ga dus nog snel even kijken naar een nieuwe skijas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.