Nike Pants Studio

Breathe Reversible top / Bliss Lux trainingsbroekNike Free TR Flyknit 2 schoenen / Indy soft sportbh – allemaal van Nike

Vandaag mag ik (stiekem best wel heel erg trots) aan jullie de nieuwe Nike collectie laten zien! Nike heeft een aantal hele fijne nieuwe leggings en trainingsbroeken uitgebracht en op de foto’s zie je mijn lievelingsbroek van de collectie. Ik weet niet goed of ik het een trainingsbroek of een legging moet noemen, want het is eigenlijk een combinatie van beiden. De onderkant is net als een legging wat strakker en de bovenkant is losjes en met zakken, net als bij een trainingsbroek. Dit maakt het een fijn model om bij verschillende sporten te gebruiken, zoals fitness, dans en yoga. Het model dat ik draag heet Bliss Lux.

Ik heb zoveel zin om weer te sporten! Vanwege mijn gescheurde enkelbanden heb ik rust moeten houden, dus ik heb nu al een aantal weken niet meer in de sportschool gestaan of gelongboard.  Ik gok dat over 2 weken mijn enkel weer helemaal de oude is en dat ik dan weer volop kan gaan sporten. Na zo’n vijf jaar fitness bij Fit4Free ben ik nu voor wat nieuws gegaan. Ik heb een abonnement bij Onefit genomen, waarmee je op allerlei verschillende plekken in de stad kan sporten. Je kan bijvoorbeeld fitnessen, zwemmen, yogalessen volgen, bootcamps en nog veel meer.  Ik ben deze week alvast een keertje baantjes gaan zwemmen en dat was heel leuk. Mocht iemand nog leuke Onefit locaties in Rotterdam weten dan zijn ze welkom!

Shop deze look en de andere Nike leggings online:

 

Deze post is in samenwerking met Nike. Foto’s door Samantha Bosdijk. Edit door mij.

11 thoughts on “Nike Pants Studio”

  1. Wauw!
    ik heb trouwens een nieuwe blog, het zou superleuk zijn als je een kijkje wilt nemen :))
    ps: je staat trouwens tussen mijn favoriete blogs <3
    dit is 'm: lifelikekato.blogspot.be

  2. Wat heerlijk zien ze eruit zeg!! Lijkt echt heerlijk te zitten! Niet zo megastrak en lekkee comfy voor het sporten. Wat chill! Ook mooie foto’s meisn Groetjes Claire ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.