NIEUWE ITEMS VAN CHICNOVA


Ik heb voor het eerst besteld bij Chicnova.com! Het pakketje kwam al snel binnen en dit is wat er in zat: een donkergrijze croptop met Philadelphia er op en een donkergrijs shirt met een borstzakje. Ik vind beide items echt super leuk en ik ga de croptop ook zeker dragen op vakantie. Hieronder zie je een voorbeeld van hoe ik hem waarschijnlijk ga combineren, met mijn Brandy Melville shorts en ZARA sandaaltjes. De pocket tee zit ook super fijn maar wat ik er wel een beetje raar aan vond is dat er in staat dat hij van de ONLY is. Op de site stond helemaal niet vermeld dat het van de ONLY is dus ik weet niet hoe dat zit.. Chicnova is volgens mij een aziatische webshop dus misschien is het wel een shirt met een productiefout of een shirt wat nog over was en daarom goedkoper verkocht mocht worden? Ik weet het niet maar ik heb er in ieder geval nog niets raars (gaatjes of iets anders) aan gemerkt verder. Het was dus mijn eerste bestelling en ik ben er wel tevreden over! Snelle levering en goede prijzen, maar dat ONLY-gebeuren is dus wel een beetje raar. Heb jij wel eens bij Chicnova besteld? En wat vond je van jouw bestelling?

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.