NEW YORK DAY 1

jasje en top Brandy Melville / jeans Monki / ketting Orelia / tas Calvin Klein / schoenen DWRS label Disney collectie / muts H&M

Groetjes uit New York! Samantha en ik kwamen vrijdag in de namiddag aan, hebben onze spullen bij het hotel gedropt en zijn toen meteen de Black Friday sale ingedoken. Black Friday in New York op 5th Avenue… dat vraagt om drukte en drama, toch? Ik had geduw en getrek, overhoop gehaalde kledingrekken en ook een hele hoop lege rekken verwacht, maar dat was helemaal niet het geval. Ik heb bij Brandy Melville onder andere dit leuke jasje gekocht en ik heb bij PINK van Victoria’s Secret nog wat ondergoed ingeslagen.

Vandaag hebben we bij Juice Generation een acai bowl gehaald en daarna gingen we richting Grand Central station. We hebben daar een beetje in de buurt rondgelopen en zijn naar Times Square en naar het dak van het Rockefeller Center geweest. We zijn ook nog even langs het Palace hotel (bekend van Gossip Girl) gelopen en dat was al helemaal in kerstsferen met een prachtige kerstboom. En…. als je je lievelingsfotografe bij je hebt dan moet je wel even de tijd nemen om de perfecte New York zebrapadfoto te maken, toch? Hahaha, we hebben een paar keer hetzelfde zebrapad gelopen om deze foto te maken. Iedere keer hadden we maar een paar seconden de tijd. Maar wat zijn ze tof geworden! Morgen gaan we over de Brooklyn Bridge wandelen en waarschijnlijk nog even Brooklyn en Chinatown in. En waarschijnlijk weer héél veel eten. Fijne zondag!

Foto’s door Samantha Bosdijk

16 thoughts on “NEW YORK DAY 1”

  1. Oooh, jaloers 🙁 NYC lijkt me zó geweldig, en al helemaal richting de kerst met al die verlichting. Heel veel plezier nog lieve Jennie, geniet ervan!

  2. Echt super gave foto’s!! En dat jasje is ook zooo mooi, misschien ga ik hem ook wel kopen haha.
    Maar is ie niet iets te koud nu het winter wordt? Daar twijfel ik een beetje over..

    1. Dankjewel! Ik ben ook echt super blij met het jasje. Ik heb genoeg ruimte in het jasje om er een dikke trui onder te doen. En dan met een dikke sjaal er bij is het prima voor deze tijd van het jaar als je even naar buiten gaat 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.