NEW NIKE FREE RUNS


Op 7 april was het de dag dat ik precies een maand bezig was met sporten en gezond eten. En hoe kun je dat nu beter vieren dan met een paar nieuwe sportschoenen? Ik heb ontzettend lang naar dit paar gezocht omdat ze van een oude collectie zijn en eindelijk heb ik ze gevonden! Ik kwam ze tegen op de website www.freerunkey.com en ik heb ze meteen besteld. Ze zitten echt ontzettend fijn. Ik ben klaar  voor de volgende maand!
A gift to myself after a month of eating clean and working out a lot! ready for next month 🙂 got them on freerunkey.com
Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

6 thoughts on “NEW NIKE FREE RUNS”

  1. Deze zoek ik ook al zo lang! Blij dat ik ze via jou gevonden heb! Hoelang duurde het voordat jij ze binnen had? En misschien een stomme vraag maar deze site is dus helemaal betrouwbaar?

  2. hooi , ik had een vraagje. ik vind die schoenen zooo leuk ik wil ze al heel lang, ik kon ze niet vinden , tot dat ik freerunkey tegenkwam. alleen weet ik gewoon niet of ik ze kan vertrouwen iedereen zegt er iets anders over. de een zegt nep de ander zegt dat het wel betrouwbaar is. nu zie ik deze foto maar ik weet het nog steeds niet zeker hoe het zit met verzenden enzo.
    x noah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.