NEW NELLY + PRIMARK ITEMS

shorts en clutch van Nelly.com / Witte tas, sandaaltjes, blauw rokje en top met schouderdetails van Primark

Een tijdje geleden liet ik jullie mijn favorieten van de Nelly sale zien en toen heb ik zelf daarvan het broekje en de clutch gekocht. Daarna ben ik nog even bij de Primark gaan winkelen en daar nam ik een witte tas, sandaaltjes, blauw rokje en top met schoudertails van mee naar huis. Ik vond dat er heel veel leuke spulletjes waren bij de Primark in Rotterdam deze keer, dus als je tijd hebt: zeker gaan! En nu ga ik gauw (waarschijnlijk in een aantal van mijn nieuwe items) naar Lotte, want we gaan Frozen Yoghurt -Fro’Yo- proeven en daarna nog even outfitfoto’s maken!

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.