NEW IN: MICHAEL KORS ZONNEBRIL

Afgelopen week kreeg ik een heel erg leuk pakketje bij mij thuis bezorgd: deze zonnebril van Michael Kors! Hij kwam precies op het goede moment; net nu het weer een beetje lekker weer werd. Ik vind het zelf altijd lastig om een zonnebril uit te zoeken omdat ik veel modellen (bijvoorbeeld een pilotenbril) niet zo mooi vind staan bij mij. Dit model staat gelukkig wel prima! Het kleurtje vind ik ook erg gaaf. De glazen hebben een beetje een ombre-effect. Je ziet het op de foto niet goed maar bovenaan zijn de glazen donkerder dan onder. Ik denk dat dit mijn favoriete bril gaat worden deze zomer!

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.