NEW IN: LEOPARD SANDAALTJES + LIPSTICK

 
Vorig jaar werd ik verliefd op de tijgerprint sandaaltjes van ZARA maar na een lange zoektocht moest ik helaas de hoop opgeven.. ze waren echt nergens meer te vinden! Balen natuurlijk, look-a-likes waren het ook allemaal net niet en het einde van de zomer naderde. Toen de winter begon was ik ze eigenlijk al weer vergeten maar toen een paar weken geleden weer een aantal foto’s op Instagram voorbij kwamen met de beauties begon het toch weer aan me te knagen. Ik ging opnieuw op zoek en ik vond deze look-a-likes!

Van de Bristol zijn ze, had je niet verwacht he? Ik ook niet! Ze zijn mooi, ze lopen fijn en het enige wat ik er lelijk aan vind is het ‘star’ logo, maar dat is gelukkig niet zo vaak zichtbaar. Ze kostten trouwens €19,90 en ze zijn ook verkrijgbaar met zwarte bandjes in plaats van luipaardprint.

Verder kocht ik nog deze YSL lipstick. Het is nummer 23, de lipstick die ik eigenlijk iedere dag draag. Het is echt mijn kleurtje geworden! Het is een zacht-roze kleur die mooi staat bij mijn bleke huid maar hij staat ook mooi als ik aan het einde van de zomer een kleurtje heb. Ik kocht hem bij de Ici Paris met 25% korting. Er loopt nu een actie dat je op een artikel naar keuze 25% korting krijgt (zonder stickers plakken o.i.d.) dus ik ga binnenkort nog even een keertje terug voor mijn lievelingsparfum (Versace Bright Crystal)!

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

One thought on “NEW IN: LEOPARD SANDAALTJES + LIPSTICK”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.