NEW FASHIONOLOGY NECKLACE AND BAG

Dinsdag ging ik met mijn blogvriendinnen naar Amsterdam voor het bloggers event bij Cream PR. Het thema van het event was ‘Do it yourself’ en er waren verschillende dingen die je kon maken. Toen ik de hoek met Fashionology sieraden zag werd ik meteen helemaal enthousiast, zo’n ketting wilde ik al een tijdje! We mochten zelf de lengte van de ketting kiezen en een hangertje. Ik heb gekozen voor de ketting die je hierboven ziet en ik kreeg er ook nog een leuke canvas tas van Fashionology bij. Eindelijk mijn eerste echte Fashionology ketting, super leuk 🙂 Meer over het event lees je komende week op mijn blog!

Wil je ook zo’n ketting van Fashionology? Met de code SPRING30 krijg je op fashionology.nl nu 30% korting én gratis friendship bracelets!

Tuesday I went to Amsterdam with my blogger friends for the Cream PR ‘DIY’ event. We could do lots of do it yourself activities and one of them was creating our own Fashionology necklace. I created the necklace which you see above and I got a cool canvas bag from Fashionology too. You can now get your Fashionology items with 30% discount + free friendship bracelets when you use the discount code SPRING30 on fashionology.nl

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.