Net als in de film ♥

Ik was net gearriveerd op Maui in het hostel en hij wees me de weg naar de supermarkt. Toen ik ging afrekenen stond hij ineens achter me in de rij. Hij was me expres gevolgd, vertelde hij. Nog geen uur later stapte ik met hem en zijn vrienden in de auto richting het strand, waar ik vanaf mijn handdoek keek naar hoe hij surfte op de meest blauwe golven die ik ooit heb gezien. Die avond was er een feest waar we dansten. Hij moest lachen om mijn sneakers met led lichtjes in de zool.

De anderhalve week daarna voelde als een romantische film. Overdag neemt hij me mee op pad. Hij woont al een jaar op het eiland, dus kent alle mooie plekken. We stoppen de auto ergens, gaan de bossen in, volgen een waterstroom, klimmen over rotsen en komen vervolgens bij de meest mooie verborgen watervallen terecht. Ik vind het prachtig om toe te kijken hoe hij van de rotsen af het water in springt. Hij lijkt met zijn lange haren wel Tarzan, als hij via een touw dat aan een boom zit vastgeknoopt het water in slingert. Hij helpt me met klimmen en kijkt af en toe glimlachend toe als ik weer eens aan het klungelen ben op de rotsen.

In de avonden liggen we in de hangmat te kletsen over van alles en nog wat. Zijn lach die zelfs in het donker goed te zien is zal ik niet snel vergeten. Op een avond reden we naar het strand, waar we de auto parkeerden met het dak open. We keken onder de dekens naar de vallende sterren. Of nou ja, ík keek, want hij miste ze steeds. Hij hield mijn hand vast tijdens het autorijden en hoe stom ik dat normaal ook vindt: nu voelde het als het beste ooit.

Dat ik na vier jaar vrijgezel zijn hem nu net op Hawaii moet ontmoeten is zo rot. Ik ben weer thuis en het idee dat wij ooit samen zouden zijn is onrealistisch, dat weet ik maar al te goed. Maar ik ben zo blij dat ik dit heb mogen meemaken. Hij heeft me laten zien naar wat voor persoon ik op zoek ben en hoe mooi verliefd zijn kan zijn. Het is fijn om te weten dat het ook zonder gezeur kan. Gewoon twee personen die allebei gek zijn op elkaar. Geen getwijfel of gedoe aan mijn of zijn kant, maar het leuk hebben samen en er helemaal in opgaan. Hopelijk vind ik snel zo’n Tarzan dichter bij huis <3

43 thoughts on “Net als in de film ♥”

 1. Ahhh jen ❤️, wat een mooi verhaal zo. Ik snap helemaal wat je bedoelt. Soms lijkt liefde zo moeilijk in deze tijd waarin iedereen zo druk is en nergens tijd voor heeft. Wat knap ook dat je zegt dat dit niet kan werken en dat je het zo waardeert. Dat vind ik echt heel mooi. Zelf heb ik hier in Nederland zo iemand gevonden en we zijn zelfs samen naar Noorwegen geweest dit weekend waar we het noorderlicht hebben gekeken. Hopelijk voor jou snel een Tarzan in Nederland.

 2. Allereerst: wat heb je dit super mooi geschreven. Is dan wel weer inderdaad jammer dat het net op de andere kant van deze aarde moet gebeuren. Maar hopelijk vind je hier in Nederland ook je Tarzan. Lijkt misschien nu raar, nu je zo kort terug bent.

 3. Heel erg mooi Jennie. Liefde is soms zo lastig, maar wel heel mooi om te mogen ervaren. Het was misschien kort maar krachtig. Je gaat vast en zeker je Tarzan ontmoeten want je bent een super toffe en inspirerende meid!

 4. Wat ontzettend mooi geschreven! Wat mooi dat je dit zo hebt ervaren en het je deze inzichten heeft gegeven. Ik hoop dat je de liefde ‘snel’ (want het komt als het zo moet zijn) vindt. Liefs, Merel

 5. Wat een mooi verhaal! Het is verdrietig dat je waarschijnlijk nooit met hem zal kunnen zijn, maar een cadeautje dat je zoiets mee mocht maken. En er zijn hier in Nederland ook echt wel (net zo’n) leuke jongens hoor, je moet er maar net een tegenkomen! Ze schijnen zich soms heel goed te kunnen verstoppen..

 6. Wat een prachtig verhaal, Jennie! Nu wil ik dat mijn vriend een Tarzan is. Wat rot dat je hem dan juist ontmoet op Hawaï. Gelukkig heb je wel anderhalve prachtige weken gehad met hem, en die herinnering kan nooit meer verpest worden door iets. Al zou ik het ongelofelijk fijn voor je vinden als Tarzan hier was, hij klinkt perfect! Malou x

 7. Ah, wat een fijn verhaal en ik hoopte helemaal dat het een ‘happy end’ zou krijgen! Ik snap dat het niet het meest handige is om je liefde te vinden op een eiland hier ver vandaan, maar.. wat heb je te verliezen? Ik ontmoette mijn vriend toen ik helemaal niet zat te wachten op liefde, lekker cliché. Maar dit klinkt allemaal zo mooi. Houden jullie wel contact?

  1. Daar heb je helemaal gelijk in! We houden in ieder geval contact en hij had het er ook al over dat hij graag een paar maanden naar Europa wil komen. Dat zou echt super leuk zijn, dus ik hoop dat het doorgaat. Als het doorgaat dan laat ik het uiteraard weten. Wie weet wat er allemaal gaat gebeuren. Ik laat het gewoon op me afkomen 🙂

 8. Ohh ik was al helemaal aan het juichen dat je de liefde te pakken had, Jennie! Heel erg jammer dat hij zo ver woont.. Maar je weet nooit. What’s bound to happen will happen.

 9. Lieve Jennie, al 5 jaar volg ik je blog, ik lees mee, reageer niet, maar nu wilde ik reageren.. Misschien een andere reactie; boek een ticket en ga terug? Probeer te ontdekken of dit écht is. De gedachten “had ik maar..” zou zo zonde zijn. Het geeft geen garanties, maar het neemt waarschijnlijk wel je (eventuele) twijfels en vragen weg. En daarbij, een beetje avontuur is toch altijd fijn? Wat je ook doet; volg je hart! Je verdient het beste!

  1. Ahhhh dat zou ik zo graag willen, maar iets houdt me tegen. Even alles thuis laten bezinken. Hij heeft het erover dat hij graag voor een paar maanden naar Europa wil komen, dus dat wacht ik even af. Dat zou echt ZO leuk zijn! Dankjewel voor je lieve berichtje!!

 10. Oohh, zo mooi geschreven en zo romantisch <3 Wat stom dat hij zo ver weg woont. Maar alles komt altijd wel goed, dus dat Tarzan-verhaal zal nog wel een happy end krijgen!!! Ik duim voor je!

 11. Wauw, Jennie. Wat een prachtig verhaal! En wat mooi dat je dit zo mee heb mogen maken. Echt iets wat je voor de rest van je leven zal blijven herinneren. Komt hij uit Midden of Zuid-Amerika?! Ik heb een vriend uit Ecuador, en die lijkt precies op hem van achter haha! Ik hoop stiekem dat het toch nog wat tussen jullie kan worden in de toekomst. 🙂

 12. Wauw wat prachtig verwoord. En wat een heerlijk gevoel moet dat geweest zijn zeg! Wel echt klote dat hij zo ver weg woont want het klinkt als de perfecte man voor jou <3. Misschien moet er toch een van jullie gaan emigreren :p

 13. Oh Jennie, wat lief dit! Ik heb normaal een hekel aan romantisch gedoe enzo maar dit liet me echt smelten. Jammer inderdaad dat je hem op Hawaii moest ontmoeten, fijn dat het tóch gebeurd is en hopelijk vind je inderdaad snel zo iemand wat dichter bij huis <3

 14. “Dankzij” deze blogpost heb ik een punt gezet achter de jongen waarmee ik een poos aan het daten was. Door jouw omschrijving van verliefd zijn weet ik hoe het kan voelen en wat ik nu mis. Bedankt voor het inzicht dat je mij onbewust hebt gegeven en ik hoop dat jij snel liefde dichter bij huis vindt of deze jongen nog een keer mag ontmoeten. Je verdient het! Liefs

  1. Ik heb een tijdje naar mijn scherm zitten staren na het lezen van je berichtje, want dit had ik natuurlijk niet verwacht met het schrijven van mijn blogpost. Wat ontzettend rot Jill, dat hij niet de ware voor je is. Hopelijk komt hij snel op je pad! Het is nu even rot, maar als je in de toekomst iemand ontmoet met wie het wel helemaal klikt dan gaat het zó fijn voelen. Ik had de hoop daarop een beetje opgegeven, maar weet nu gelukkig weer hoe het voelt. Ik hoop dat dat bij jou ook snel het geval is. Dankjewel voor je lieve woorden <3

 15. Hoi Jennie, ik lees je blog al een aantal jaar sporadisch maar ik wil nu toch graag een reactie plaatsen. Waarom zou je iemand dichter bij huis zoeken als je iemand ontmoet die je zó van je stuk brengt en wat zo goed voelt?
  Misschien ben ik naïef en een dromer, maar ik zou deze kans pakken en teruggaan. Je kunt altijd weer terug naar Nederland..! Liefs

 16. Aw lieve Jennie. Wat mooi dat je zo iemand hebt leren kennen. Als iemand die al ruim 2 jaar een Amerikaanse vriend heeft, zeg ik: Go for it! Everything is possible, zeker als je jong bent 🙂 Als het zo leuk was is dan is het het wie weet wel waard…

 17. Zo Lief! Ik herken het gevoel van ‘net zoals in de film’, helaas het romantische deel maar ook het dramatische deel. Het is heel lastig om iemand te vinden die meteen voldoet aan dat gevoel wat je toen kreeg, dat is moeilijk te overtreffen natuurlijk maar dat komt vast wel goed. Ik ben blij voor je dat het bij jou ‘goed’ is afgelopen en je ontmoet iedereen voor een reden “Maar ik ben zo blij dat ik dit heb mogen meemaken. Hij heeft me laten zien naar wat voor persoon ik op zoek ben en hoe mooi verliefd zijn kan zijn.”. Dat is voor jou een goede reden! <3

  liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.