NAAR LAKEDANCE MET BRISTOL! HELP JE MEE EEN OUTFIT KIEZEN?

Zoals je gisteren al kon lezen ga ik morgen naar Lakedance! Ik kreeg van Bristol een waardebon van 100 euro om samen met mijn vriendin Rosalie een leuke festival-outfit te shoppen en uiteindelijk heb ik zoveel mee naar huis genomen dat ik niet weet wat ik aan moet doen! Help jij me mee met kiezen? Op de bovenste foto zie je alle items die ik van de Bristol heb en de sandaaltjes met luipaard-print had ik zelf al eerder bij de Bristol gehaald. Verder heb ik op de foto’s mijn Chanel-nagellak, Shopruche ketting en twee Levi’s shortjes neergelegd als inspiratie.

Op de foto’s zie je drie outfits die ik zelf al heb gemaakt en ik hoor graag van je welke je het leukst vindt. Als je andere ideeën hebt voor leuke combi’s dan laat het gerust weten. Ondertussen weten jullie wel een beetje wat er allemaal in mijn kast hangt dus mocht je nog een combinatie weten met andere items van mij dan geef het maar door! Ik laat morgen aan jullie zien wat de uiteindelijke outfit is geworden, alvast super bedankt voor jullie hulp!

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.