NAAR HET STRAND MET SJEFKE

Onze hond Sjef (Sjeffie, Sjefke) is inmiddels alweer behoorlijk oud maar zodra je hem meeneemt naar het strand voelt hij zich weer helemaal jong. Het gaat de laatste tijd niet zo goed met Sjef. Hij heeft pijn aan zijn achterpootjes en hij kan daarom soms maar moeilijk opstaan en hij is erg snel moe. Mijn moeder en stiefvader wonen niet zo dicht bij de zee en ik in Rotterdam wel. Toen we zondag mijn bed van Valkenswaard naar Rotterdam gingen verhuizen, besloten we Sjefke mee te nemen zodat we daarna nog even een keertje met hem naar de zee konden, waarschijnlijk wel de laatste keer dus 🙁 Ik besloot om mijn camera mee te nemen voor nog een paar mooie foto’s van mijn lieve hondje. Ondanks dat hij na tien minuten al bekaf was, heeft hij een ontzettend leuke dag gehad. Hij leefde helemaal op! Ik hoop dat het de komende tijd niet te snel bergafwaarts gaat want ik kan hem echt niet missen <3


Hij wilde niet meer naar huis, haha!

Jennie from the Blog is on Facebook, Twitter, Bloglovin and Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.