My week in pictures 98

My week in pictures 98a
Nou, mijn zondagochtend begon lekker. Ik haalde de vuilniszak er uit maar dat ding had gelekt. Ik weet niet wat het precies was maar het was echt ranzig. Tijd om de prullenbak een douche te geven met bleek.

My week in pictures 98b
Ik ging de stad in om nog wat laatste sale items te shoppen. Deze trui vond ik bij H&M. Als hij niet zo’n hoge hals had gehad dan had ik hem meegenomen! Er is trouwens ook een t-shirt versie van.

My week in pictures 98c
Daarna meteen alles op de foto zetten voor mijn shoplog blogpost. Je ziet mijn aankoopjes hier.

My week in pictures 98d
Maandagochtend was mijn eerste werkdag op mijn nieuwe werkplek! Ik werk voor mijn blog voortaan in Amsterdam op een super gezellige plek genaamd #workmode. Ik heb daar een artikel over geschreven die je hier kunt lezen. Je ziet er meteen foto’s van de prachtige inrichting.

My week in pictures 98e
Mijn eerste blogpost die ik bij #workmode schreef was ook meteen die blogpost over de plek zelf. Lekker werken achter mijn laptop met een thee, want het was regenachtig die dag.

My week in pictures 98f
Daarna racete ik snel naar het station, onderweg at ik een pasta en ‘s avonds hadden we bij ons thuis hospiteeravond. We zochten een nieuw huisgenootje dus er kwamen wat meiden langs. We hebben een nieuw huisgenootje gevonden en ze komt vanaf 1 september bij ons wonen 🙂

My week in pictures 98g
En dinsdag was werkdag nummertje 2 in Amsterdam! De locatie van het kantoor is ideaal. Je stapt de trein uit en dan is het maar ongeveer 2 minuten lopen.

My week in pictures 98h
Ik werkte mijn mail bij en daarna sprak ik af met Thom. Ik ken hem van mijn opleiding en hij wil ook graag een blog gaan starten dus ik heb hem tips gegeven. Daarna ging ik nog tot 3 uur verder aan het werk en toen met mijn koffer door naar de Albert Cuypstraat.

My week in pictures 98i
Daar checkte ik in bij het Sir Albert hotel voor de twee gezellige dagen met Sperry bij SAIL.

My week in pictures 98j
Snel even omkleden en mijn make-up bijwerken, want om kwart voor 5 gingen we de eerste boot op.

My week in pictures 98k
Ik had niet super veel lunch bij me dus ik plunderde voor we gingen nog snel even de minibar 🙂

My week in pictures 98l
We verzamelden met alle bloggers en andere pers in de lobby van het hotel en toen gingen we door naar de rondvaartboot.

My week in pictures 98la
Wijn drinken en bijkletsen met Wendy en Ashlee!

My week in pictures 98m
De boot stopte bij een museum/loods waar we met z’n allen gingen eten.

My week in pictures 98n
Voor het tijd was om te eten konden we de nieuwe collectie van Sperry bekijken. Ik vond deze paren heel leuk!

My week in pictures 98o
Hier nog een paar leuke kleurtjes en printjes.

My week in pictures 98p
Het eten was echt super luxe. We kregen maar liefst 9 gangen!

My week in pictures 98q
Dit was nagerecht nummer 2. Er waren in totaal 3 nagerechten, het eten bleef maar komen.

My week in pictures 98r
Ondertussen kon je je schoenen laten tatoeëren. Zo cool! Ik was te twijfelachtig waardoor ik te laat was om mijn schoenen nog vol te laten zetten, dus ik heb een klein hartje laten zetten. Net als mijn eigen tattoo.

My week in pictures 98s
Daarna gingen we weer met de boot terug naar het hotel. Ik heb ZO gelachen om Matthias en Denzel. Matthias is een Belgische blogger en Denzel is een vriend/fotograaf van hem. Echt super aardige jongens en enorm grappig. De blog van Matthias heet mattgstyle. We waren rond half 12 terug bij het hotel.

My week in pictures 98t
En om 7 uur ging de wekker weer! Ik ging in het hotel ontbijten met Wendy.

My week in pictures 98u
Daarna werden we met een tourbus naar onze boot voor de SAIL-in gebracht.

My week in pictures 98v
Wij zaten op deze boten. Skûtsjes zijn het om precies te zijn.

My week in pictures 98w
Goedemorgen! Lekker vroeg op de boot met Ashlee, Frederique en Wendy. We lagen heerlijk op zitzakken en kregen thee en koekjes.

My week in pictures 98x
En ‘s middags stapten we over op andere drankjes. Het waren echt twee top dagen met Sperry. Mijn blogpost over de SAIL-in kun je hier lezen.

My week in pictures 98y
Donderdagochtend ging ik met May foto’s maken op een hele mooi locatie in Rotterdam.

My week in pictures 98z
Er was ook een professionele fotoshoot daar met een model, dikke camera’s en stylistes. Stonden wij daarnaast te poseren 🙂

My week in pictures 98za
‘s Avonds ging ik naar de pleinbioscoop met Jessie. Nog tot 30 augustus draait hier iedere avond een film en je kunt zelf een stoel meenemen of een stoel huren. Zo mooi met die gebouwen en de zonsondergang op de achtergrond.

My week in pictures 98zb
We haalden een mandje met brood en wijn. Deken er bij, fijn!

My week in pictures 98zc
De film die donderdag draaide was Indiana Jones – the temple of doom. Een film uit de jaren 80. Ik had vroeger wel eens losse stukjes gezien maar leuk om hem een keertje helemaal te zien. Knap hoe goed ze toen al waren in filmen eigenlijk. Sommige dingen waren wel heel avontuurlijk en kwamen wel heel toevallig goed uit, maar ik vond het wel een leuke film voor een keertje.

My week in pictures 98zd
Vrijdag ging ik eerst sporten, werken en daarna de stad in. Bij de V&D hadden ze een rodeo surfplank, haha.

My week in pictures 98ze
We staan deze maand met Hoop It Yourself in Fashionista magazine. Super! Eerder al verschillende kranten, Viva, Cosmopolitan en Flow. We gaan lekker!

My week in pictures 98zf
Ahhh ik heb deze Isabel Marant trui deze week met 50 procent korting in de sale gescoord. Zo lang naar gezocht en nu was hij ineens weer verkrijgbaar bij Farfetch. Hij past perfect.

My week in pictures 98zg
Vrijdagavond maakte ik stroopwafelcake. Ik zag het op Instagram voorbij komen en moest het meteen maken.

My week in pictures 98zh
En dit ging mee in bad! Aardbeien, stroopwafelcake en citroen sorbet ijs.

My week in pictures 98zi
Gisterenochtend kwam mijn nieuwe lens binnen. Mijn 50 mm f/1.8 heeft al een tijdje kuren en toen ik met May’s lens foto’s maakte was ik meteen gek op de 1.4 lens. Vrijdagavond besteld bij Mediamarkt en gisterenochtend om 9 uur al binnen.

My week in pictures 98zj
Ik heb de hele dag foto’s gemaakt voor mijn blogposts van de komende week. Het zonnetje scheen ‘s avonds lekker mijn kamer in.

My week in pictures 98zk
Gisterenavond ging ik afspreken met iemand die ik via Instagram heb leren kennen en dat was super gezellig! We wilden naar een bar gaan maar daar was een silent disco aan de gang, dus toen gingen we op de kade kletsen bij dit mooie uitzicht.

My week in pictures 98zl
Daarna gingen we nog wat drinken in de stad en Finding Nemo kijken. En heel veel Oreo koekjes eten.

Vandaag ga ik sporten en nog even werken voor Blogtoday. En vanavond denk ik lekker in bad. Fijne zondag!

39 thoughts on “My week in pictures 98”

  1. Wow, die foto met je nieuwe lens – prachtig! Merk je veel verschil door te fotograferen met ern 1.4-lens? Ik had jullie trouwens ook gespot in Fashionista – echt superleuk! Enne: Finding Nemo is altijd een goed idee. P. Sherman, 42 Wallaby Way, Sidney – I remembered it again 😉

  2. Yum, stroopwafelcake klinkt écht te goed! Wat gaaf dat je met Sperry mee mocht, lijkt me echt een hele leuke ervaring om met zo’n grote groep mee te kunnen doen aan Sail en dan ook nog eens dat eten, ziet er te lekker uit!

  3. Heerlijke week en wat leuk dat Hoop it Yourself weer wordt genoemd in een blad!! De foto’s van Sail zien er leuk uit, ziet eruit als hele geslaagde dagen (wat in je artikel ook al te lezen was) :-)!

  4. Wat gaaf georganiseerd door Sperry! Echt ontzettend vet dat je dat allemaal mee mag maken. Je nieuwe werkplek ziet er trouwens ook heel chill uit. Ziet er uit als een leuk weekje! Ik hoop dat deze week net zo fijn wordt. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.