My week in pictures 97

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.43.14
Zondag liep ik de deur uit en ik kon mijn fiets nergens vinden. Ik was al helemaal kwaad omdat ik dacht dat m’n fiets gestolen was en toen realiseerde ik me dat ik hem de dag ervoor op Rotterdam Centraal had gezet 🙂 Op naar het station dus om mijn fiets op te halen.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.43.21
En daarna door naar de fitness. Te kapot na de training om naar de spiegel te lopen voor een foto.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.43.26
Toen ik weer thuis was dronk ik deze proteïneshake met banaan en mango.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.43.39
En ‘s middags ging ik richting de Kralingse Plas om te suppen met Kim.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.43.47
Het water was echt ranzig. Normaal gesproken is het water in de Kralingse Plas al donkergroen maar nu was er ook nog blauwalg. We moesten daarom tussen allemaal blauw schuim en slierten door scheppen. Ondanks dat was het wel weer super leuk. We gingen onder bruggen door en deden een tocht van anderhalf uur.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.43.53
En dat uitzicht is altijd zo mooi <3 daarna snel douchen!

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.44.09
Ik heb een super rustige en een beetje een saaie week achter de rug trouwens. De rest van de week heb ik vooral dingen opgeruimd, wat gewerkt en veel gesport. Wel fijn om het een keertje rustig aan te doen weer. Komende week gaat weer mega druk worden met leuke dingen.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.44.24
Ik heb voor het eerst een gezond bananenbrood gebakken. De bovenkant was nogal verbrand maar de rest was wel goed gaar. Ik vond het niet zo lekker, veel te flauw. Binnenkort eens proberen met wat andere ingrediënten er bij.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.44.34
Morgen hebben we een hospiteeravond omdat we een nieuw huisgenootje zoeken. De afgelopen week heb ik daarom alvast wat opgeruimd. Ook al het papier de deur uit.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.44.43
Deze ananas vond ik bij de AH. Super fout, maar toch ook wel een beetje leuk!

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.44.49
Woensdag werkte ik mijn mailboxen bij. Fijn om weer met lege mailboxen aan de slag te gaan vanaf maandag!

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.46.54
‘s Avonds zou ik naar de premiere van Trainwreck gaan, maar het openbaar vervoer verpestte het helaas voor mij.. Dan maar weer terug naar huis.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.44.56
‘s Nachts keek ik vanuit mijn bed naar de vallende sterren. Ik heb mijn bed naast een groot raam staan en had de ramen open gezet. Muziek aan en wegdromen, heerlijk.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.45.04
Al het sporten en gezond doen is niet voor niets geweest, er beginnen weer buikspieren aan te komen! Donderdag ging ik naar Valkenswaard.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 10.18.43
Ik sprak met mijn vriendinnen af om bij te kletsen en afscheid te nemen van Anne-Lot die een half jaar naar China gaat. We zaten in de tuin en in de verte zagen we de flitsen van het onweer. Een super mooi uitzicht was dat.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.45.33
Vrijdag werkte ik in Valkenswaard nog even op mijn werklaptop voor Blogtoday.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.45.42
Knuffelen met Daan en toen was het weer tijd om terug naar Rotterdam te gaan.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.45.50
Wat heb ik mijn studentenov gemist in de vakantieperiode. Gelukkig had ik van die gratis meereiskaartjes. Tijd om een mooie man uit te zoeken 🙂

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.45.59
Jessie was vrijdag weer terug van vakantie dus we gingen op haar kamer zitten om bij te praten. Daarna spinnen vangen in Janneke’s kamer.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.46.07
Zaterdag was ik om 10 uur bij Robin om aan de slag te gaan met de bestellingen uit de shop. Hoepels in elkaar zetten, inpakken en wegbrengen! We zitten alweer op 1.100 hoepels. Ongelofelijk.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.46.13
Daarna was het tijd voor Griekse yoghurt met meloen.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.46.28
En vanuit Robin meteen door naar de fitness. Dat moment wanneer je de gewichten weer zwaarder kan zetten na een tijdje trainen is super fijn.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.46.38
Toen ik thuis kwam vond ik een jaarvoorraad aan Labello producten in de brievenbus. De formule van de blauwe klassieker is verbeterd en de nieuwe Care & Colour lijn (Labello met een beetje kleur) wordt geïntroduceerd. Deze liggen binnenkort in de winkels!

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.46.47
Mijn avondeten van gisteren: zoete aardappel, bloemkool en zalm.

Schermafbeelding 2015-08-16 om 09.47.00
Gisterenavond zouden Jessie en ik naar de openlucht bioscoop gaan maar het regende helaas. Dus toen gingen we maar gezellig op de bank een film kijken. De bioscoop is nog heel augustus open dus dat komt vast nog wel een andere keer goed.

Vandaag ga ik de stad in om wat kleding, kantoorspullen en dingen voor in huis te kopen. Morgen ga ik voor het eerst op mijn nieuwe werkplek werken (daar vertel ik natuurlijk snel meer over) en dinsdag en woensdag ga ik in Amsterdam varen vanwege Sail Amsterdam. Zin in!

Buiten adem
Zaterdag 29 augustus zijn wij met Hoop It Yourself te vinden op sportfestival Buiten Adem in Utrecht. Je kunt hier de hele dag zelf kiezen welke sporten je wil doen, nieuwe sporten ontdekken, er draaien DJ’s en natuurlijk is er ook lekker gezond eten verkrijgbaar. Dus… mocht je nog niets te doen hebben die dag: meer informatie vind je hier!

52 thoughts on “My week in pictures 97”

 1. Leuke week, maar wel jammer dat je de laatste tijd zo weinig post. Vind je er ook een stuk minder goed uit zien. Misschien dat het komt doordat je steeds dunner wordt, maar ik vond de vorige jennie leuker. Zowel op je blog als uiterlijk.

  1. Jammer om te lezen! Ik voel me prima en zit lekker in m’n vel. Ik heb inderdaad weinig gepost de afgelopen tijd. Na een half jaar lang 7 dagen per week werken wilde ik eventjes rustig aan doen. Vanaf morgen begin ik weer met bloggen, meteen met leuk nieuws 🙂

 2. Ben het inderdaad een beetje eens met Mandy. Bedoel ik zeker niet slecht hoor! Ik vind je op je foto van de buikspieren er wel heel erg gespierd en mager uitzien… Je hebt wel fijne dingen gedaan deze week! Jammer dat Hoop It Yourself zoveel tijd inneemt, anders zou je denk ik wel meer met je blog bezig zijn. Heb namelijk zelf helemaal niks met hoelahoepen 🙂 Veel succes met je werk!

  1. Jammer om te lezen! Ik ben zelf blij met hoe ik er uit zie en voel me helemaal prima 🙂 En dat laatste begrijp ik helemaal. Ik mis het schrijven zelf ook, maar was echt even op. Vanaf morgen ben ik weer terug met leuk nieuws en dan ga ik weer lekker veel bloggen!

   1. Leuk om te horen! Het belangrijkste is dat je je goed in je vel voelt. Natuurlijk is een blogpauze van tijd tot tijd niet erg, ik kijk uit naar je toekomstige berichten!

 3. Ik vind het ook jammer dat je minder plaatst… maar je plaatst nog altijd meer dan ik! Je mag soms best rustig aan doen. en als je iets plaatst is het wel super leuk! En je ziet er super healty en in shape uit! Mag je trots op zijn! <3 x

 4. Bananenbrood is altijd een beetje zoeken, wat helpt is om echt mega rijpe bananen te kiezen! Ik gebruik altijd 3 bananen, 3 eieren, havermout, dadelstroop (puur zonder toevoegingen natuurlijk) of honing, vanille, beetje bakpoeder en flink wat kaneel! Door de kaneel en vanille krijgt het gewoon een hele lekkere cake smaak maar blijft het een gezond recept! (: Als je het hele recept zou willen kan ik het altijd sturen!

  Fijne week!

  1. Ohh thanks, dan ga ik dat eens proberen! Dat klinkt al wat zoeter. Ik had er wel wat honing in gedaan maar ik denk dat de stroop en vanille goed helpen. Bij mij was het denk ik ook niet zo’n succes omdat ik amandelmeel gebruikt had. Die structuur vond ik niet zo lekker. Dat hoeft er dus niet bij? Dat las ik overal!

 5. Leuke week Jennie!
  Ben zo benieuwd naar suppen. Ik hoor van de mensen om mij heen alleen maar positieve verhalen, maakt mij nieuwsgierig haha 🙂
  Oehh Griekse yoghurt met meloen <3
  Zelf doe ik er altijd nog wat lijnzaadjes bij, 2 eetlepels havermout en een theelepeltje honing. Heaven.
  Ik vind je nieuwe haarkleur trouwens echt tof staan!

  Aah jammer zaterdag 29 augustus moet ik heel de dag werken.. Had graag langs gegaan op het buiten adem sportfestival, wordt lekker weer buiten die dag las ik!
  Gelukkig maar want in de regen en storm hoelahoepen lijkt me echt mweh..

  Jeetje m'n comment is weer eens veel te lang aan het worden haha oops!
  Ben btw heel benieuwd naar dinsdag, zag net op insta dat dan de winnares een mailtje krijgt over het board van sick aaah spannend! 🙂

  Fijne dag vandaag Jennie,

  Liefs,
  Yentl

 6. Jammer dat het enige wat je post ‘my life in pictures’, give-aways en gesponsorde artikelen zijn 🙁 Eerst begreep ik het wel aangezien je het zo druk had, maar je geeft zelf aan dat het een saaie & rustige week was.. Dan zou ik zeggen: ga er lekker voor zitten en schrijf wat blogposts. Merk dat ik zelf je blog al wat meer ‘vergeet’.

  1. Hee Milou! Zoals ik hierboven al geschreven heb ben ik vanaf morgen weer ‘terug’. Ik heb inderdaad een saaie en rustige week gehad, maar ik ben de afgelopen tijd gewoon even ‘op’ geweest qua bloggen omdat ik zoveel gewerkt heb. Even rustig aan gedaan en weer ruimte in mijn hoofd gemaakt zodat ik er vanaf morgen weer tegenaan kan 🙂

 7. Tof dat je harde werk wordt beloond met je blokjes, mooi hoor :-)! I love salmon, ik wil zalm.NU! Ik zie iedere keer die hoepels en vind iedere keer dat ik er snel één moet bestellen maar het komt er maar niet van.

 8. Ik snap de andere meiden wel, maar ik wilde toch even zeggen dat je echt aan jezelf moet denken hoor als jij voelt dat dat nodig is! Je bent een topper, en ik volg je blog nog steeds graag! Ik ben benieuwd naar je ‘blog comeback!’ 😀

 9. Lekker weekje! Dat suppen lijkt me echt heel leuk! En ik vind je trouwens helemaal niet te mager! En je eet ook hartstikke goed trouwens. Lekker door blijven sporten (en eten, uiteraard) zou ik zeggen. Wat is je haar trouwens donker! Chic!

 10. Enerzijds vind ik het juist tof dat je zoveel dingen tegelijk doet. Je sport, runt een webshop, gaat naar uitjes van de pers, blogt, noem maar op. Je hebt passies die gewoon veel tijd in beslag nemen en je goed in balans moet houden 🙂 (En dat doe je prima)
  Anderzijds snap ik de reacties van de meiden hierboven wel een beetje: je oefent waarschijnlijk best wel wat invloed uit op vooral ‘jonge’ meiden omdat je één van de bekendste bloggers bent. Een mooi figuur heb je zeker wel, dat ontken ik niet, maar probeer alleen niet de focus te leggen op het hoopen, sporten en gezond eten. Geen kritiek, want je bent volgensmij een hartstikke leuke, spontane en ambitieuze meid + zoals je al zelf al zei: vanaf morgen wil je weer wat variëren en dat is leuk! 🙂 Liefs

  1. Dankjewel voor je reactie en de complimenten! Ik snap het wel hoor, het is ook gewoon lastig om via je beeldscherm voor 100% mee te krijgen hoe ik echt ben, beweeg en hoe mijn humeur is natuurlijk. Ik heb in ieder geval weer zin om te bloggen en hoop dat mensen via mijn blogposts de komende tijd zien dat ik me gewoon top voel 🙂

   1. Fijn dat je ‘het anderzijds’ deel van mijn reactie goed opvat. Dat is ook moeilijk, het blijft een middel.
    Je bent ook een inspiratiebron voor velen hier en ik heb dan ook respect voor het feit hoe je alles combineert. Vooral je rust blijven nemen en het ALLERbelangrijkste is genieten!

 11. Ahh wat een fijn weekje zeg, soms kan het zo fijn zijn om even je rust te pakken en jezelf even helemaal op te laden, ik ken dat helemaal 🙂 Ik moest trouwens best wel hard lachen om je kleedkamer spiegelfoto, heerlijk, haha! En wat tof dat jullie al zoveel hoepels hebben verkocht zeg, wauw! Ik ben benieuwd naar al je nieuwe artikelen en je nieuwtje van morgen!

  xx Alex

 12. Leuke foto’s! Ik wil ook zo graag eens gaan suppen, lijkt me super gaaf. Ik kan niet wachten totdat je weer meer gaat bloggen, ik volg je nog steeds heel erg graag en ik vind je lichaam trouwens prachtig. Heel knap! X

 13. Hoi Jennie, ik kijk er altijd naar uit om weer te lezen wat je gedaan hebt. Toevallig heb ik van de week ook bananencake gemaakt. Vond op internet een recept van 24 kitchen, was een heerlijke maar wel een ongezonde cake. Hopelijk heb je er wag aan! Groetjes Miranda

 14. Leuke week Jennie en wat zie je er goed uit! Knap hoor dat je zo gezond hebt gedaan, daar kan ik nog wat van leren. Ik weet niet welk recept je hebt gebruikt voor bananenbrood maar ik gebruik altijd het recept van I love health, het is dan wel een must dat je hele rijpe bananen gebruikt!! Liefs

 15. Ha, goed moment uitgekozen om deze post te lezen! Ik wilde me volproppen met koekjes, maar na het zien van jouw buikspieren ga ik toch maar aan het fruit 🙂 Fijn om te lezen trouwens dat het zo goed met je gaat en dat je weer ‘normaal’ gaat bloggen. Ik heb de vele blogposts ook gemist, maar het is goed om af en toe aan jezelf te denken!

 16. Hee Jennie,
  ik vind jouw blogposts altijd zo leuk om te lezen 🙂 maakt me eigenlijk helemaal niet uit waar het deze keer weer over gaat. Je ziet er trouwens geweldig uit! Keep it up chick! Wel jammer dat je Trainwreck niet hebt gezien nu. Hopelijk krijg je daar nog de kans voor!

 17. Je ziet er super goed uit Jennie. Is altijd jammer dat wanneer je jezelf het fijnste voelt andere er anders over denken.
  Ik vind het inderdaad ook jammer dat je wat minder post, maar kwaliteit boven kwantiteit en iedereen heeft soms even een rustmomentje nodig om daarna weer vol aan de bak te kunnen. Dat had je ook meer dan verdient.

 18. Heavy, sommige reacties. Ik vind het niet erg dat je soms wat minder post hoor. Als je even ‘op’ bent zoals je hierboven al schreef snap ik dat best. Even relaxen, iedereen heeft tenslotte vakantie nodig 🙂 En ik lees je blog nog steeds met veel plezier, want elk artikel dat je post vind ik echt heel leuk. Kwaliteit boven kwantiteit, zoals hierboven al werd gezegd. Daar kunnen sommige bloggers nog een voorbeeld aan nemen 🙂

 19. He Jennie, volg je al heel lang maar reageer eigenlijk nooit. Vind je blog heel leuk en onderscheidend, juist door je richting naar alles rondom health (wat mij juist trekt!). Daarbij kom ik ook uit Rotterdam en vind ik dat al gewoon per defenitie leuk, haha.
  Vind het ook heel chill voor je om te zien dat het sporten z’n vruchten afwerpt, je ziet er goed uit!!!
  Daarnaast snap ik wel dat het bloggen er niet altijd van komt. Ik studeer ook en zou niet weten waar ik de tijd vandaan zou moeten halen om altijd een post klaar te hebben.
  Kortom: je doet t geweldig!!
  Ik las een paar kritische reacties hierboven en wilde je dit gewoon even laten weten. Zo, heb jij weer wat veren in je reet. Haha. Fijne week 🙂 liefs, xx een trouwe lezer

 20. Ziet er weer superleuk uit, en ik vind niet dat je er te mager uitziet hoor 😉

  Maar ik dacht als je het weer zo druk krijgt in september is het dan geen idee om een stagiaire voor HoopItYourself nemen, die de hoepels kan beplakken. Neemt weer een last van je schouder als je het druk hebt. Desnoods een buurkindje dat wat extra bij wil verdienen

  Succes xx

  1. Hee Julia! Dankjewel 🙂 We hebben wat getest met eventuele medewerkers, maar het is toch lastig om het uit handen te geven op dit moment. Het tapen lijkt makkelijk maar met tests waren we veel tijd kwijt aan verkeerd getapete hoepels herstellen. We verwachten dat het in de herfst en winter wat rustiger wordt met de shop dus we kijken de komende tijd even hoe het gaat. In ieder geval lief dat je meedenkt!

 21. Wow ik schrik even van die opmerkingen over dat je weinig post, ik denk dan je hebt ook je eigen leven. Meer dan bloggen, je bent al zo ondernemend dat ik denk dat daar veel energie in zit, dus maak je niet te druk om dat je ‘te weinig’ zou posten. Wat betreft je figuur, ik ben alleen maar jaloers je ziet er goed uit en hebt het volgens mij ook op een gezonde manier behaald. Het is goed eten en bewegen om enigszins gespierd te willen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.