My week in pictures 93

My week in pictures 93c
Mijn week begon lekker, zoals ik eerder deze week al schreef was mijn voet helemaal dik geworden omdat mijn muggenbeet ontstoken was. Ik liep dus de hele dag met een icepack rond. ‘s Avonds ging ik uit eten met de familie en toen moest ik in mijn sportlegging omdat de andere broeken die ik bij me had niet om mijn been paste 🙂

My week in pictures 93b
We gingen uit eten bij de Griek en ik ging voor zalm. Dit was echt de lekkerste zalm die ik ooit heb gegeten.

My week in pictures 93a
Na het eten reed ik nog met de auto naar Rotterdam en toen brandde mijn voet echt. Check dat verschil. Links zie je trouwens ook de muggenbult die ontstoken is, het was dus helemaal naar beneden doorgezakt. Maandag kon ik echt bijna niet meer lopen en dinsdag toen ik wakker werd was het ineens weer helemaal over.

My week in pictures 93d
We maakten deze week een super schattige kinderhoepel. Hier het verschil tussen een volwassenen hoepel en een hoepel voor een meisje van 3!

My week in pictures 93e
Zo schattig <3 Na twee dagen in ‘de hoepelfabriek’ moest ik dinsdag laat in de middag weer de auto terug brengen naar Valkenswaard. Anderhalf uur rijden met de auto…

My week in pictures 93f
… en toen weer 2 uur terug met de bus en trein naar Rotterdam.

My week in pictures 93g
Ik had deze super mooie 3.1 Phillip Lim tas gekocht in de sale maar helaas heb ik hem teruggestuurd. Zo los vind ik hem erg mooi maar op de een of andere manier staat hij niet zo mooi bij mijn huidskleur. Teruggestuurd en dus op zoek naar een nieuwe perfecte designertas.

My week in pictures 93h
Mijn lunch van woensdag! Deze combinatie is heel lekker. Het is trouwens een wrap met bacon en ei.

My week in pictures 93i
Ik heb de afgelopen week weer lekker veel gesport. Met Evert op het scherm!

My week in pictures 93j
Woensdagavond gingen we weer hoepelen in het park. De laagste opkomst tot nu toe, wat heel begrijpelijk was want het had de hele dag geregend.

My week in pictures 93k
Gossip Girl kijken en hoepelen!

My week in pictures 93l
En vrijdagochtend weer even sporten.

Foto 17-07-15 15 47 49
Ik heb deze week een verslaving voor falafel ontwikkeld. Volgens mij heb ik dit drie avonden gegeten. In salades, op pitabroodjes, heerlijk! Ik heb nu ik dit type alweer zin in falafel, haha.

My week in pictures 93m
Vrijdag ging ik mijn koffer inpakken.

My week in pictures 93n
Want ‘s avonds vloog ik naar Londen!

My week in pictures 93o
Ik was ruim op tijd op het vliegveld alleen had ik toch bijna mijn vlucht gemist. Ik dacht dat ik nog wel snel poffertjes kon eten op het vliegveld maar het duurde lang voor ze klaar waren. Ik had al een kwartier gelopen richting de gate toen ik de poffertjeskraam tegenkwam en toen ik na het eten verder liep zag ik op een informatiebord dat het nog 11 minuten lopen was naar mijn gate. Sinds wanneer is Schiphol zo groot? Dus, ik rennen als een gek. Kom ik bij de gate aan, was mijn gate gewijzigd. Weer terug rennen… maar ik heb het gehaald.

My week in pictures 93p
Tijdschriften lezen in het vliegtuig. Ik heb er uiteindelijk maar 1 kunnen lezen want het was echt een korte vlucht.

My week in pictures 93q
Het voordeel van ‘s avonds vliegen: mooie uitzichten. Ik vloog om 9 uur en ging ‘terug in de tijd’ dus kwam ook om 9 uur aan in Londen.

My week in pictures 93r
Daar werd ik met de auto opgehaald en toen reden we door naar Oxford.

My week in pictures 93s
Gisterenochtend zat ik in de bus voor een dagje Londen. Van Oxford naar Londen is het ongeveer een uur en een kwartier rijden.

My week in pictures 93t
De foto’s van Londen en Oxford laat ik in een aparte post zien, maar deze wilde ik alvast even posten. Dit is echt het grootste konijn dat ik ooit heb gezien.

My week in pictures 93u
Kijk dan! Even je konijn uitlaten in het park 🙂

Vandaag gaan we Oxford in en vanavond vlieg ik alweer terug naar Nederland. Fijne zondag!

40 thoughts on “My week in pictures 93”

 1. Wat een leuke week heb je weer achter de rug, op die ontstoken muggenbeet na dan! Ben benieuwd naar je blogpost over Londen en Oxford, ik ga daar volgende maand ook op vakantie! 😀

 2. Haha, dat konijn.. zo leuk :-)! Hmm vervelend van die muggenbult! Ik heb dit ook regelmatig omdat ik een allergische reactie heb op insectensteken en vaak ook op muggen.. helaas nu ook heel mijn kuit, gaat vaak na 2 dagen wel weer over (als ik medicatie slik), dus hopelijk heb ik morgen nergens meer last van :-)!!

 3. Hoi Jennie! Ik was nog aan het twijfelen vanmiddag, maar nu ben ik toch wel zeker. Ik heb je aan het Natural History museum gezien in Oxford vandaag! Wel leuk voor je om te weten dat je fans je ook in het buitenland herkennen 🙂 mooie outfit had je aan, trouwens! Kusjes

  1. Hee wat super toevallig! Mooi hè, al die dieren? Ik vond het echt een gaaf museum en een hele mooie stad. Hoe vond jij het? En dankjewel voor de complimenten!

 4. aah wat jammer van de allergische reactie:(! De hoepels voor kindjes vind ik echt helemaal geweldig echt zo leuk en lief. Geniaal dat iemand z’n konijntje gaat uitlaten, haha!

 5. Haha ik moest lachen om de laatste foto! Was zondag op de verjaardag van mijn bff (zij heeft een konijn) en daar was ook een vriend van haar uit Panama en die vroeg of mensen hun konijn ook uitlaten zoals een hond. Ik zei ‘nee joh!’ en zie hier deze foto :’).

 6. Hoi,

  Mag ik vragen waar je de Phillip Lim tas heb gekocht? Ben zelf op zoek naar dezelfde (maar in een andere kleur).

  Dank je.

 7. Wat vervelend van je voet ! Ik heb er zelf ook al een paar keer last van gehad, ik ben namelijk ook een beetje allergisch voor muggensteken. Een tip, doordrenk ‘s avonds voor het slapengaan een Watje met azijn (deze kun je eventueel vastplakken) en doe er dan een om heen. Dit helpt en voelt ook erg verfrissend !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.