My week in pictures 92

My week in pictures 92a
Vorige week vertelde Robin op één dag in zeven kranten over het hoepelen. Nou, dat hebben we deze week gemerkt. De bestellingen bleven maar weer binnen stromen. Super leuk! Maandag ben ik daar dus vooral mee bezig geweest.

My week in pictures 92b
Dinsdag reed ik met de auto naar Amsterdam. Wat een doolhof! Er waren allerlei wegwerkzaamheden en dat kon mijn TomTom niet aan. Na een tijdje rondrijden kwam ik bij de Dam en vanaf daar ken ik Amsterdam gelukkig wel een beetje. Daarna had ik het hotel waar ik moest zijn snel gevonden.

My week in pictures 92c
Onze hotelkamer in het INK-hotel.

My week in pictures 92d
Ik ging met Xenia alvast wat activiteiten rondom Fashionweek bekijken. Mijn blogpost daarover vind je hier.

My week in pictures 92e
Tussendoor gingen we nog snel even naar Pull&Bear en Forever21 met de instelling om wat leuke dingen in te slaan. Wat denk je? Beiden niks gekocht!

My week in pictures 92f
En daarna door naar het Zalando Downtown feestje op het dakterras.

My week in pictures 92g
Na het feestje wilden we nog niet terug naar de hotelkamer, dus we doken Pathé Tuschinski in om naar Magic Mike XXL te gaan. Ik wil nog een keer.

My week in pictures 92h
Woensdagochtend: ontbijten in het hotel!

My week in pictures 92i
En daarna nog eventjes bloggen in de hotelkamer.

My week in pictures 92j
De auto ophalen bij de parkeergarage… dat is dan 52 euro(!) alstublieft.

My week in pictures 92k
Ik ging daarna nog longboarden in Amsterdam met als eindpunt een viaduct. Daar zitten altijd van die leuke heuvels aan vast waar je hard vanaf kunt rijden 🙂

My week in pictures 92l
En toen weer door naar Rotterdam. Hoepels maken en tv kijken tegelijkertijd.

My week in pictures 92m
Donderdag was ik in Hoofddorp te vinden. Ik ging een dagje werken bij Sanoma en maakte die dag vooral rapportages van samenwerkingen met bloggers.

My week in pictures 92n
Toen ik thuis kwam ging ik mijn kamer opruimen en sporten.

My week in pictures 92o
Deze salade van de AH to go is heel erg lekker. Met couscous en scampi’s.

My week in pictures 92p
Vrijdagochtend was ik in de feestwinkel te vinden. Dit soort maskers vind ik altijd een beetje eng. Stel je voor dat je hier ‘s avonds bent.

My week in pictures 92q
Ik haalde ballonnen want ik ging zaterdag mijn zus ophalen bij Schiphol. Die kwam terug na een half jaartje Portugal. De ballonnen vervoeren was geen succes want er zijn er een aantal geklapt in de auto. Ik denk door de hitte. Ik kon namelijk geen raam open doen want dan vlogen ze weg 🙂

My week in pictures 92r
Na mijn bezoek aan de feestwinkel weer snel door naar Robin om hoepels in te pakken.

My week in pictures 92s
En de laatste bestellingen van deze week wegbrengen!

My week in pictures 92t
Daarna ging ik weer met de auto naar Brabant. Ik heb tijdens mijn rit van Rotterdam naar Valkenswaard maar liefst 4 keer in de file gestaan in die hitte.

My week in pictures 92u
Daarna snel eventjes Valkenswaard in om boodschappen te doen en een nieuw parfum te halen. Na een aantal jaren Versace Bright Crystal ben ik nu even overgestapt op een nieuw parfum. Ik rook de Versace namelijk niet meer bij mezelf en dat vond ik zo jammer. Deze van Repetto ruikt heel lekker!

My week in pictures 92v
Snel eten en door naar het park! Ik organiseerde een hoepelavond in Valkenswaard.

My week in pictures 92w
Na het hoepelen ging ik met vriendinnen nog even wat drinken op het terras.

My week in pictures 92x
Zaterdagochtend was ik al om 8 uur wakker om te gaan boarden. Het zou warm worden dus vandaar dat ik zo vroeg ging. Ik reed weer mijn favoriete route door het leenderbos.

My week in pictures 92y
Deze afdaling is echt oneindig lang en zo fijn om vanaf te rijden.

My week in pictures 92z
Tot zover mijn witte wielen.

My week in pictures 92za
Daarna maakte ik wraps voor papa en voor mij. Met ei, avocado en bacon. We gingen samen naar Eindhoven Airport om mijn zus op te halen.

My week in pictures 92zc
Gisterenavond ging ik naar een feestje van Mieke. Ze woont in Australië en was een jaar in Nederland toen wij op de middelbare school zaten. Nu is ze vier weken terug in Nederland dus het was tijd voor een reünie feestje! Super leuk zo tussen alle dieren.

My week in pictures 92zd
Dit is Sjors! Een super mooi en lief beest.

My week in pictures 92ze
Mieke had allemaal lekker eten en drinken gehaald.

My week in pictures 92zf
En we gingen beerpongen!

My week in pictures 92zg
Ik heb Sjors echt veel geaaid gisteren 🙂

My week in pictures 92zh
En toen het donker werd was het tijd voor een vuurtje en marshmallows. Super gezellig! En nu zoek ik iemand die met mij mee wil op bezoek bij Mieke in Australië!

Vandaag ga ik op bezoek bij opa en vanavond gaan we met familie bij de Griek eten. Vrijdag ga ik trouwens naar Engeland! Naar Oxford en ook een dagje naar Londen denk ik 🙂 Daar heb ik super veel zin in. Wat ik de rest van de week ga doen weet ik nog niet echt. Fijne week!

48 thoughts on “My week in pictures 92”

  1. Wow niks gekocht bij de Forever 21 en Pull & Bear?! Dat is wel erg knap en denk een verschijnsel die niet zo vaak voorkomt in het algemeen, nouja tenminste bij mij.

  2. Volgens mij heb jij een heerlijke week gehad! Zo’n hoepel lijkt me echt heel erg vet, maar ik ben bang dat ik gewoon geen aanleg heb om te kunnen hoepelen (nooit gekund) dus dan is zo’n hoepel misschien wel heel erg zonde, hoe leuk (lees: geweldig) het me ook lijkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.