My week in pictures 91

My week in pictures 91a
Zondagochtend ging ik sporten. Nog even een keer hard trainen voor het de rest van de week te warm zou worden om te gaan. Dit is trouwens mijn nieuwe legging van Reebok. Zo’n fijn ding!

My week in pictures 91b
Schattig, iemand had dit ingevuld bij Google en kwam daardoor op mijn website terecht 🙂

My week in pictures 91c
Maandag ging ik richting Hoofddorp. Een half uur vertraging dus daarom maar lekker in het zonnetje een tijdschrift lezen.

My week in pictures 91d
Fijn om hier weer te zijn, ik vind dit zo’n leuke werkplek! Ik neem het werk over van iemand die op vakantie is. Maandag deden we daarom de overdracht en ik kon meteen hard aan de slag.

My week in pictures 91e
‘s Avonds namen Jessie en ik ons avondeten mee naar het park dat bij ons huis ligt om gezellig in het zonnetje te eten.

My week in pictures 91f
Woensdagochtend zat ik al vroeg met Robin (en Truus!) in de auto richting het strand. Truus had het echt super warm, haha.

My week in pictures 91g
We gingen foto’s maken voor de Hoop It Yourself website. Truus ging de hele tijd in mijn schaduw zitten als ik aan het fotograferen was. De foto’s komen vandaag op de website trouwens!

My week in pictures 91h
En ik droeg mijn nieuwe surf-trui. Mega warm, maar je moet wat over hebben voor leuke foto’s.

my week in pictures 91
We waren rond 12 uur klaar met de foto’s dus dat was precies voordat het super warm werd. Toen we klaar waren ging en we een ijsje eten.

My week in pictures 91j
Een helder blauwe lucht en een perfect ijsje! Daarna gauw naar huis om vanaf mijn werklaptop voor Sanoma te werken.

My week in pictures 91k
‘s Avonds gingen we weer hoepelen in het park, maar eigenlijk heb ik vooral gezeten en rosébier gedronken. Het was een beetje te warm om intensief te hoepelen.

My week in pictures 91l
Mooie bloemen in het park waar we altijd hoepelen.

My week in pictures 91m
We hebben de hele week super hard gewerkt aan alle bestellingen die binnen kwamen. We raceten de hele tijd op en neer met deze kar en hebben deze week een record aantal hoepels verkocht. Super leuk 🙂

My week in pictures 91n
Donderdag ging ik wat drinken bij de Aloha bar in Rotterdam. Als je in Rotterdam woont en daar nog nooit geweest bent moet je er echt eens naartoe gaan. De bar zit in Tropicana, wat vroeger een subtropisch zwembad was. Je zit tussen de wildwaterbaan (die het niet meer doet) en hebt uitzicht op de bruggen.

My week in pictures 91oEn ‘s avonds ging ik weer in het park eten. Met Janneke dit keer! Ze had een salade en broodjes met falafel voor ons gemaakt.

My week in pictures 91p
Tussendoor weer verder werken voor Sanoma!

My week in pictures 91q
We zijn deze week ook bezig geweest met het maken van nieuwe hoepels voor in de shop. Vanaf vandaag (rond 15:00u) verkopen we ook intermediate hoepels. Rechts zie je zo’n intermediate hoepel. De buis is dunner en de hoepel is kleiner. Dit is zeg maar ‘level 2’ van het hoelahoepen.

My week in pictures 91r
Mijn ootd van vrijdag.

My week in pictures 91s
Vrijdag hebben we weer hoepels verzonden en daarna zat ik weer op mijn plekje te werken.

My week in pictures 91t
Deze sokken (van Ebay) kwamen binnen. Voor mij en m’n zus als we gaan longboarden.

My week in pictures 91u
Tussen het werken door dook ik even het park in in mijn bikini en met wat tijdschriften. Vrijdag ging ik rond 8 uur weer met de trein richting Valkenswaard.

My week in pictures 91v
Ik was klaar om zaterdag naar het zwembad te gaan. Daan likt altijd aan iedereens benen en voeten, maar toen ze dat dit keer bij mij deed schrok ze van de zonnebrandcrèmesmaak, haha 😀

My week in pictures 91w
Heel Valkenswaard in de rij voor het zwembad.

My week in pictures 91x
Ik ging gezellig zwemmen en zonnen met Bente. Echt een fijne dag gehad in het zonnetje.

My week in pictures 91y
‘s Avonds ging ik met vriendinnen drankjes drinken in de tuin en daarna nog even het dorp in.

Gisteren heb ik een drankje te veel gedronken dus ik ben vandaag een beetje gaar. Rustig aan wakker geworden en nu ga ik aan de website van Hoop It Yourself werken. De komende week wordt weer leuk! Ik ga onder andere met Xenia naar een feest van Fashionweek en dan blijven we ook in Amsterdam slapen. Aanstaande vrijdagavond geef ik trouwens (gratis) hoepelles in Valkenswaard, dus mocht je in de buurt wonen en willen komen kijk dan even bij het Facebook event: https://www.facebook.com/events/935203846542931/?fref=ts

52 thoughts on “My week in pictures 91”

 1. Leuke foto’s en klinkt weer als een gezellige week! Ik heb idd ook bijna iedere avond in het park gegeten, echt heerlijk. Die foto met dat ijsje en die blauwe lucht is mooi!

  1. Ik heb stage gelopen bij Blogtoday wat onderdeel van Sanoma is. Na mijn stage mocht ik blijven als freelancer, super leuk! Wat ik voornamelijk doe is projectmanagement. Als er een samenwerking is tussen een blogger en een adverteerder ben ik de schakel. Ik zorg dat de blogger en de adverteerder beide helemaal tevreden zijn met de blogpost en dat alles netjes op tijd online komt 🙂 En verder doe ik nog een hoop kleine klusjes!

 2. Wat een leuke trui, maar wel heel erg heet met dit weer. De foto met het ijsje is echt heel erg mooi geworden. Ik ben benieuwd naar de foto’s op het strand.

 3. Ziet ernaar uit alsof jij heerlijk hebt genoten van het weer!! Ik ben ook zó benieuwd naar de hoop it yourself foto’s.. Zo even kijken of ze al online staan! X

 4. Wat heb je weer een mooie foto’s verzameld. Volgensmij was het inderddad bloedheet met die trui aan op het strand! Ik vond die zoekterm van dat meisje echt super cute trouwens. Ik ga absoluut een keertje langs bij de aloha bar, bedankt voor de tip! Ik dacht dat Tropicana helemaal leeg stond 🙂

  1. Het grappige is, ik typ zelf de hele dag in huis van achter een soortgelijk wit bureautje, witte printer, witte plankjes en -vind ik – leuke accessoires… Maar als ik er een foto van maak ziet het er NIET uit :’) Sneu…

   1. Haha 🙂 Heb je al eens geprobeerd het licht, contrast en de saturation van de foto aan te passen met een app? Dat zorgt bij mij voor grote verschillen!

 5. Die jongen die voor jou stond in de rij ziet er van achteren wel goed uit! 😉
  En wat ik me steeds afvraag, wat doe jij precies bij Sanoma?

  1. Hahaha 🙂 Ik heb je vraag hier boven ook beantwoord, dus ik kopieer en plak het hier even nog een keertje:

   Ik heb stage gelopen bij Blogtoday wat onderdeel van Sanoma is. Na mijn stage mocht ik blijven als freelancer, super leuk! Wat ik voornamelijk doe is projectmanagement. Als er een samenwerking is tussen een blogger en een adverteerder ben ik de schakel. Ik zorg dat de blogger en de adverteerder beide helemaal tevreden zijn met de blogpost en dat alles netjes op tijd online komt 🙂 En verder doe ik nog een hoop kleine klusjes!

 6. Lekker weekje, fijn om zo lekker druk bezig te kunnen zijn.
  Valkenswaard is bij mij om de hoek, maar denk niet dat ik er bij kan zijn helaas, had het graag een keer meegemaakt.

 7. Die foto bij de grote ijsco, met de ijsco is echt DE vakantiefoto! Zo zomers… En dat strand kan overal zijn. Ik herken er zo oude dia’s van mijn ouders in.

 8. Altijd zo leuk, jouw week in foto’s 🙂 Ik hou er echt van om het te lezen.
  Ik woon sinds een paar jaar op de Hoeksche Waard en kom dus regelmatig in Rotterdam; vroeger (toen ik nog op de Veluwe woonde, waar ik vandaan kom) gingen we altijd één keer per jaar een dagje naar Tropicana, dus toen ik hoorde dat nu de Aloha Bar er zit móest ik daar een keer heen. Ik vind het zo’n fijne plek! 🙂 Ik heb er ook een keer gegeten met mijn man, het ‘feed me’-arrangement (waarbij je van alles wat te proeven krijgt totdat je vol zit – en dan nog een paar desserts haha) met het wijnarrangement (3 of 4 gangen) is echt een aanrader! 🙂 (en daarnaast ben ik sowieso van Rotterdam gaan houden, zulke mooie plekjes overal… en Hotel NY is ook een beetje mijn plekje haha)

 9. Wat een vrolijkheid allemaal zeg, word er helemaal blij van! Mooie hoepels trouwens, ik vond dunnere hoepels alstijd fijner werken dan dikkere, leuk dat je die nu ook verkoopt! Goed bezig 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.