My week in pictures 88

my week in pictures 88a
Zondag begon ik de dag met een bosbessenshake, een bak aardbeien en een gekookt eitje.

my week in pictures 88b
Ik ging in de ochtend snel even naar de Swan Market. Het was zonnig dus ik ging kijken wat voor leuke spulletjes er dit keer te vinden waren. Deze schoteltjes wilde ik allemaal wel mee naar huis nemen!

my week in pictures 88c
Daarna ging ik thuis aan school werken en foto’s maken voor de winactie. Nog even een reminder dat je alleen vandaag nog mee kunt doen om deze camera te winnen. Morgen komt er een nieuwe winactie online.

my week in pictures 88d
Maandagochtend zat ik weer vroeg op school. Er kwamen ineens twee jongens op een vlot voorbij. Heel random 🙂

my week in pictures 88e
Na school snel avondeten.

my week in pictures 88f
En daarna van Rotterdam naar Eindhoven met de trein. Ik ging op bezoek bij een vriend, gezellig een avondje bijpraten. De volgende dag weer vroeg op en weer met de trein terug naar Rotterdam voor een hele dag school.

my week in pictures 88fa
Woensdag waren we weer lekker op dreef met hoepels maken. We hadden een toren gemaakt die even hoog was als wij zelf!

my week in pictures 88g
‘s Avonds aten Robin en ik wraps met kip. Daarna snel weer spullen inpakken en richting Museumpark.

my week in pictures 88h
Van half 8 tot half 10 gingen we weer hoelahoepen. Het wordt iedere week drukker en iedere week ook beter weer en ik kijk iedere keer uit naar de woensdagavond.

my week in pictures 88i
Robin en ik dronken ook nog een wijntje omdat we wat te vieren hadden.

my week in pictures 88j
Donderdag ging ik een hele lange maar leuke dag tegemoet met vooral veel eten. We gingen die dag ons plan presenteren aan de opdrachtgever voor wie we ongeveer een half jaar een onderzoek hebben gedaan. Ik begon de dag met Griekse yoghurt en een banaan.

my week in pictures 88k
Mijn groepsgenoten en ik gingen ‘s middags bij HEMA eten en daarna nog even de laatste keer alles doorspreken voor de presentatie.

my week in pictures 88l
We gingen met de opdrachtgever bij de Oude Haven zitten aan het water. In het zonnetje vertelden we over het onderzoek dat we hadden uitgevoerd en het plan dat we daarbij ontwikkeld hebben.

my week in pictures 88m
Met… nog meer eten! Het was erg gezellig en de opdrachtgever was gelukkig erg tevreden 🙂

my week in pictures 88n
Daarna was er nog een algemene afsluiting van het hele project dat een half jaar duurde. Tweedejaars studenten hadden voor hun schoolopdracht de afsluiting georganiseerd en dat hadden ze erg leuk gedaan met een soort Miljoenenjacht spel.

my week in pictures 88o
Daarna was er nog een borrel en toen racete ik snel naar huis op mijn fiets, omkleden en door naar de stad om hamburgers te eten met m’n bae die eindelijk weer in Nederland is!

my week in pictures 88p
Gezellig tussen de mooie gebouwen en in de zon.

my week in pictures 88q
Daarna reden we met het dak open naar het strand van Scheveningen. We gaan daar vaak naartoe als hij in Nederland is maar dit keer namen we eindelijk onze longboards eens mee.

my week in pictures 88s
Bij het strand kun je heel fijn boarden. Er zijn fijne ondergronden en er zijn ook verschillende heuveltjes waar je lekker hard vanaf kunt gaan.

my week in pictures 88r
Surfers kijken bij de pier.

my week in pictures 88t
En onderweg genieten van het uitzicht in de zon.

my week in pictures 88u
Bij Scheveningen is ook een gamehall. De vorige keren dat we er waren was ‘ie iedere keer al dicht maar nu was hij open. Ein-de-lijk heb ik Dance Dance Revolution gedaan, dat is iets wat ik al een hele tijd wilde doen. Het was wel echt moeilijk maar zo leuk! Verder hebben we ook nog Guitar Hero en airhockey gedaan.

my week in pictures 88v
Vrijdag was het heel warm. Ik ging een beetje opruimen in huis, nog wat schooldingetjes doen, heel even in de zon liggen en ‘s avonds naar de fitness. Die was bijna helemaal leeg. Wel fijn, zo’n privé spinningles.

my week in pictures 88w
Gisteren ging ik weer naar Valkenswaard. Ik nam bestellingen uit Valkenswaard met me mee in de trein.

my week in pictures 88x
Knuffelen met Daan!

my week in pictures 88y
‘s Avonds ging ik gezellig met vriendinnen wat drinken en bijkletsen en daarna gingen we nog naar de kroegen in het dorp. Heel gezellig om de meiden weer even te zien.

Nu ben ik bij mijn ouders aan het ontbijten en straks vertrek ik weer naar Rotterdam. Ongelofelijk dat ik nog maar tot dinsdag naar school hoef. Kan niet wachten tot ik dan het gebouw uit loop!!!

47 thoughts on “My week in pictures 88”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.