My week in pictures 86

my week in pictures 86a
Zondagochtend ging ik super veel tapen omdat er een drukke week aan kwam. Ik kon inmiddels een hoepelfort bouwen.

my week in pictures 86c
Daarna ging ik met mijn huisgenootje en haar vriend longboarden. Het was voor hun de eerste keer dat ze bij de Kralingse Plas waren dus ze keken hun ogen uit. En ik ook, ook al ben ik er al wel zo’n honderd keer geweest.

my week in pictures 86d
Ik wil later ook een boot, lijkt me zo leuk!

my week in pictures 86e
Toen we van een grote heuvel af reden ging er wat mis waardoor Jessie viel. De ambulance moest gebeld worden maar gelukkig hoefde ze niet mee naar het ziekenhuis. Het was wel echt even schrikken. Ik rijd best vaak van die heuvel af zonder bescherming maar een val kan zo snel (en hard!) gebeuren.

my week in pictures 86f
Jessie kon met haar schaafwonden niet meer terug longboarden en er was ook geen ov-halte in de buurt. Haar vriend ging de auto halen en wij moesten toen lang wachten tot hij er was. We zaten gelukkig wel lekker in het zonnetje en hebben gezellig kunnen praten over van alles. Toen we weer thuis waren hadden we honger gekregen van de lange dag dus we hadden veel eten besteld bij de Bezorgbeer en het in de tuin (op een tafelkleed van vuilniszakken omdat we nog geen kleed hebben gekocht) gegeten.

my week in pictures 86g
Maandag was het tweede pinksterdag en dat was voor mij mijn “vooruitwerkdag”. In de weer met bubbeltjesfolie.

my week in pictures 86h
En daarna alles inpakken.

my week in pictures 86i
Dit was mijn to-do lijst voor maandag. Vanwege de drukke week die er aan kwam moest ik dit sowieso allemaal klaar hebben. Nou, je kunt wel zien waar mijn prioriteiten liggen 🙂

my week in pictures 86j
En ‘s avonds lekker in bad. Deze bathbomb van Lush vind ik het lekkerst ruiken, maar er zitten helaas wel van die rare bruine stokjes in die niet oplossen.

my week in pictures 86k
Dinsdagochtend weer vroeg op school. Ik ging maar eten halen bij de AH To Go want het eten bij ons op school is erg duur en ongezond.

my week in pictures 86l
Toen ik thuis kwam lag er een pakketje op me te wachten met twee nieuwe Mona smaken: framboos witte chocolade en sinaasappel acai bes. Ik vond de eerste niet zo maar de tweede vond ik wel erg lekker.

my week in pictures 86m
En daarna was het tijd om een jurk aan te trekken want ik ging naar de afterparty van de Gumball 3000 in Amsterdam. Gumball 3000 is een jaarlijkse autotour. Dit jaar reden de deelnemers van Stockholm naar Las Vegas in hun allermooiste auto’s. Ik heb me laten vertellen dat deelnemen aan de tour 45.000 pon kost(!). Tussendoor stoppen ze dan in verschillende steden om daar te feesten. Dinsdag was Amsterdam aan de beurt. Na Amsterdam gingen ze met de auto’s in een vliegtuig door naar Amerika.

my week in pictures 86n
Iedereen mega luxe en ik kwam lekker met de tram, haha! Toen ik uitstapte zag ik al meteen allemaal mooie auto’s.

my week in pictures 86o
Ik ging naar het hotel waar het feest gehouden werd en ineens stond ik naast Tony Hawk. Wow. Hij had net een lange tocht achter de rug en was eindelijk bij het hotel dus ik wilde hem niet lastig vallen met een fan-foto. Ik heb even met hem gepraat en stiekem een foto gemaakt.

my week in pictures 86p
Binnen bij het feest. Er liepen echt allerlei bekenden rond. Ik heb nog even met Eddie Zoey staan praten en zag onder andere Ruud Gullit, Mr. Probz en de mannen van Dirty Sanchez.

my week in pictures 86q
En buiten werden alle mooie auto’s geparkeerd.

my week in pictures 86r
En niet mijn beste foto, maaar ik heb een selfie met Martin Garrix!!

my week in pictures 86s
Uiteindelijk was ik om half 6 weer op Rotterdam Centraal, toen was de to go alweer open en het werd weer licht. Tijd om gauw mijn bed in te duiken want ik moest woensdag, jawel, gewoon naar school.

my week in pictures 86t
Na school vond ik weer een pakketje bij de post. Dit keer een pakket van Demak Up. Ik doe mee met de Detox challenge want ik ben een van de vele vrouwen in Nederland die haar gezicht niet goed reinigt ‘s avonds. Ik moet het mezelf echt weer aanleren om het te gaan doen. Ik kreeg een hele hoop reinigingsdoekjes en deze leuke Dopper fles met mijn naam er op.

my week in pictures 86u
‘s Avonds gingen we hoelahoepen in het park. Dat doen we vanaf nu iedere woensdagavond in het Museumpark in Rotterdam en iedereen is welkom.

my week in pictures 86v
We waren met een hele gezellige groep!

my week in pictures 86w
Donderdag ging ik na school meteen door naar Amsterdam. In de trein at ik een broodje ham en dronk ik verse jus.

my week in pictures 86x
Ik ging naar een persevenement van Kruidvat. Het merk heeft een nieuwe lijn uitgebracht die vanaf komende week te koop is: de Spa Secrets producten. Er zijn drie lijnen: de gele (Bali), groen (Japan) en rood (Marokko). Het zijn fijne betaalbare producten die leuk zijn om voor jezelf te kopen of cadeau te doen. Heerlijke geuren, fijne prijzen (tussen de €2,99 en €4,99) en mooie verpakkingen. Ik ben fan!

my week in pictures 86y
Mijn favoriet is de gele Bali lijn. In deze lijn vind je een shower foam, body cream, shower gel en scrub.

my week in pictures 86z
We kregen ook een aantal producten mee dus ik zat meteen in de trein te smeren. Deze pot is bij mij denk ik heel snel leeg.

my week in pictures 86za
Toen meteen vanuit Amsterdam door naar de kerk in Den Haag, waar het bierfestival geopend werd. Art Rooijakkers was aanwezig om ons er meer over te vertellen en we kregen stellingen voorgelegd over bier. Je kon via je telefoon stemmen op de stellingen en de antwoorden kwamen dan in percentages op het scherm achter Art, hoe handig?

my week in pictures 86zb
Daarna hebben we verschillende soorten bier geproefd. Er was zelfs beersky, een mix van bier en whisky.

my week in pictures 86zc
Vrijdag ging ik naar Valkenswaard om mama’s auto op te halen. Ik heb dit weekend veel evenementen met de hoepels dus dan heb ik echt de auto nodig om ze te vervoeren.

my week in pictures 86zd
Op de terugweg natuurlijk in de file, net wanneer ik naar een bruiloft moet. Toen ik thuis was ging ik snel eten, een powernap doen, omkleden en naar de kerk.

my week in pictures 86ze
Mijn ex-huisgenootje met wie ik drie jaar samen heb gewoond ging trouwen en ik ging met mijn andere huisgenootjes natuurlijk naar de kerk en naar het feest!Erg gezellig 🙂 Het was zo leuk om haar dan eindelijk in haar jurk te zien, want wij hebben natuurlijk veel van de verhalen en voorbereidingen meegekregen.

my week in pictures 86zf
En gisteren alweer vroeg op voor een dagje Amsterdam. Ik ging hoelahoepen bij het Fit For Summer event van Women’s Health. De meiden die deelnamen aan het evenement deden mee aan verschillende sport workshops en in de pauzes konden ze bij ons hoelahoepen.

my week in pictures 86zg
Robin moest die dag ergens anders hoelahoepen dus mijn huisgenootje Janneke ging gezellig mee!

Nu ben ik de auto aan het inladen om zo te vertrekken naar de Blog Fair in Amsterdam. Iemand die ik daar straks zie? 🙂 Fijne week!

51 thoughts on “My week in pictures 86”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.