My week in pictures 80

My week in pictures 80a
Zondag was een heerlijke dag. Kim kwam naar mij toe. Eerst gingen we wat foto’s maken voor mijn blog en daarna pakten we onze tassen in voor weer een lange longboardtocht.

Processed with VSCOcam with f2 preset
We kwamen langs deze plek. Mooi he? Het heeft ook wel weer wat mysterieus.

My week in pictures 80c
Wij waren lekker aan het boarden tot we op dit punt kwamen. We wilden de weg oversteken maar de marathon van Rotterdam was aan de gang. Met zoveel deelnemers was het echt ontzettend lastig om een plekje te vinden om er gauw tussendoor over te steken. We hebben ongeveer een kwartier moeten wachten tot er eindelijk een gat was.

My week in pictures 80d
Wafels met aardbeien en ijskoffie voor onderweg.

My week in pictures 80e
Iedere keer als ik deze route door Rotterdam rijd zie ik dit rare ding in de verte op een berg staan. Kim en ik besloten er naartoe te gaan want we dachten dat er een super mooi uitzicht zou zijn. Wij die berg op klimmen met onze boards, bleek het een rare steen te zijn en er was helemaal geen mooi uitzicht. Heel die berg voor niks beklommen!

Processed with VSCOcam with f2 preset
En weer door! Zie al die mooie kleuren blauw bij elkaar. Er was geen wolkje aan de lucht die dag.

My week in pictures 80g
En natuurlijk moest ik ook even poseren bij de skyline van Rotterdam. Ik maak echt te veel foto’s tijdens het boarden.

My week in pictures 80h
Op het eindpunt gingen we nog even bij het skatepark kijken. Er zijn daar altijdย kinderen die de leukste trucjes kunnen doen, heel tof.

My week in pictures 80i
We gingen op het eindpunt ook nog foto’s voor mijn blog maken en iedere keer werden we verstoord. De ene keer rijdt er een oude man in een scootmobiel voorbij, dan staat er weer een knalrode auto op de achtergrond… en op een gegeven moment ging iemand heel lang de auto uitladen met jawel, een knalroze wagentje op de achtergrond. Dan maar weer wachten tot ze weg zijn!

My week in pictures 80j
Maandag begon ik weer met mijn standaard ontbijt: kwark, banaan, havermout, melk en blauwe bessen in de blender.

My week in pictures 80k
Ik zat de hele dag op school en nam een halve avocado, tomaatjes, komkommer, wortels, druiven, een appel, yoghurt met noten en thee mee.

My week in pictures 80l
Ik had om half 2 een tentamen en om 9 uur opende ik mijn boek en SPSS pas voor het eerst. Oeps. Maar eigenlijk vond ik het allemaal wel meevallen en volgens mij ging de toets best goed. Ik vraag me af of ik er niet te makkelijk over dacht en het programma eigenlijk ingewikkelder is dan ik denk. Nou ja, ik zie het vanzelf wel.

My week in pictures 80m
Dinsdag zat ik weer op school en daarna ging ik door naar Amsterdam.

My week in pictures 80ma
Met Sen van MTV!

My week in pictures 80n
Ik was daar voor de promotie van het nieuwe programma van the brothers Green. Je kon daar hier al over lezen op mijn blog.

My week in pictures 80o
Deze hamburgertjes zijn van tomaat en eiwitten gemaakt en smaakten precies zo als de burgers van de McDonalds.

My week in pictures 80p
Kay Nambiar was de host van de avond. Daar wilde ik natuurlijk wel even mee op de foto ๐Ÿ˜€

My week in pictures 80q
Op de terugweg reden Sen en ik mee naar huis met Mariska, die ook bij het event was voor haar blog.

My week in pictures 80r
Woensdag was weer hoepeldag. Het was heerlijk weer dus we maakten de hoepels dit keer lekker buiten in de zon. Robin maakte een lekkere salade voor me met tomaat, komkommer, appel, noten en mozzarella.

My week in pictures 80s
Ik word altijd helemaal vrolijk als ik alle hoepels bij elkaar zie.

My week in pictures 80t
Donderdag had ik weer een tentamen en daarna ging ik met mijn projectgroepje even wat drinken op het terras.

My week in pictures 80u
Daarna even hoelahoepen om de stress van de tentamens er uit te halen. Volgende week nog eentje en dan ben ik klaar! Ik at tijdens het hoelahoepen een reep Tony’s. Calorieรซn eten en verbranden tegelijkertijd.

My week in pictures 80w
Donderdag heb ik de hele middag en avond aan de administratie gezeten want het was weer tijd voor de aangifte. Dit keer was het voor twee bedrijven (Jennie from the Blog en Hoop It Yourself) dus ik was behoorlijk lang bezig.

My week in pictures 80v
Ik had niet zo’n honger dus ik maakte pitabroodjes met kip, sla en tomaat. Dat vind ik altijd een fijne voor wanneer ik niet zoveel honger heb.

My week in pictures 80x
We hebben deze week een nieuwe hoepel gemaakt: de Black Spincess. Deze is vanaf vanavond verkrijgbaar in de shop en ik vind hem echt super mooi.

My week in pictures 80y
Vrijdagochtend ging ik sporten en daarna pakte ik mijn spullen in.

My week in pictures 80z
Tijd om weer eens een weekendje naar Valkenswaard te gaan!

My week in pictures 80za
Ik ging met mama en mijn zus Marlies zelf sushi maken. Toen ik deze foto maakte zei mama: “Vrijdagavond maakte ik sushi met mijn zus en mama” hahaha.

My week in pictures 80zb
Tadaaaah!

My week in pictures 80zc
Gisterenochtend was ik om half 9 bij mijn vader. Hij is boekhouder en voert mijn administratie verder allemaal in dus dat is super fijn. We hebben alles weer bij de belastingdienst ingeleverd dus dat is eindelijk klaar. Daarna ging ik lekker in het zonnetje zitten met Daantje.

De rest van de dag ben ik vergeten foto’s te maken! Ik ging naar een feest van mijn oom, tante en nichtje en later op de avond ging ik nog even Eindhoven in. Het was echt een gekkenhuis in de stad omdat PSVย kampioen was geworden. Gisteren kwam ik op tv bij Goor Draait Door met de hoepels. Daar heb ik super veel leuke reacties over gekregen! Ik ga deze week even kijken of ik dat bestand op ons YouTubekanaal kan zetten.

Vandaag ben ik nog in Valkenswaard. Er is hier een jaarlijks soort modderworstel evenement waar ik ga kijken. Later deze week vertrek ik naar Portugal! Even een paar dagen er tussenuit en mijn zus bezoeken die daar stage loopt. Fijne week!

36 thoughts on “My week in pictures 80”

  1. Leuke foto’s weer, vooral al die foto’s met die fijne blauwe lucht! Ook echt supergrappig dat je op tv was, ik heb het gekeken en vond het erg grappig, haha ๐Ÿ˜€ leuke ervaring zo! En Portugal, niiiice. Stiekem ben ik wel een beetje jaloers, ben ook wel toe aan een reisje. Veel plezier alvast ๐Ÿ™‚

  2. Mwahaha dat is raar om ineens verkeer op mijn blog te zien dat van jou vandaan komt… ga ik checken, zie ik mezelf hier ineens! Leuke foto. Was wel erg leuk die dag.

  3. Wat ziet het pitabroodje met kip, sla en tomaat er lekker uit! Ga ik onthouden. Zelf hou ik van feta olijvensalade met verse ham op een broodje. Ook lekker!

  4. Wat een toffe blog! Ik ben je pas net begonnen met volgen, ik volg verder alleen maar Amerikaanse / Britse blogs dus super leuk om nu een blog te volgen van iemand die in dezelfde stad + naar dezelfde school gaat als ik ๐Ÿ™‚

  5. Wat een toffe foto’s heb je gemaakt! Die nieuwe hoepel is ook echt pretty! Een paar daagjes terug kwam mijn hoepel binnen en sindsdien ben ik helemaal verslaaft geraakt aan het hoelahoepen, haha! Jullie tutorials op youtube zijn ook mega handig, thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.