My week in pictures 79

My week in pictures 79a
Zondag ging ik ‘s ochtends vroeg al sporten en daarna ben ik toch weer even mijn bed terug in gedoken. Ik merkte dat ik echt moe was en deed nog even snel een powernap.

My week in pictures 79b
Daarna ging ik een beetje DIY’en en een grote voorraad hoepels maken.

My week in pictures 79c
Ik wist dat er een drukke week aan ging komen dus op zondagavond ging ik nog even uitgebreid relaxen. Een Lush bathbomb, pizza, cola en een leuke film is voor mij echt de ideale combinatie voor een chill-avond.

My week in pictures 79
Maandag was het Tweede Paasdag en wij stonden met Hoop It Yourself op de Swan Market in Rotterdam. We hadden een stuk of 80 hoepels meegenomen en wisten echt niet wat we ervan moesten verwachten omdat we normaal natuurlijk altijd online verkopen. Echt leuk zo’n Twingo vol met hoepels 😀

My week in pictures 79d
Ik heb in totaal denk ik wel 5 uur staan hoelahoepen bij de kraam. Het was een super leuke dag en we hebben ongeveer de helft verkocht. Heel veel mensen dachten dat onze hoepels zo klein waren en zagen niet dat ze opvouwbaar waren. We hebben daar echt veel vragen over gekregen en mensen vonden het erg interessant om te zien hoe het allemaal in elkaar zit.

My week in pictures 79e
Ik heb die dag door de drukte weinig foto’s gemaakt. Dit was aan het einde van de dag toen iedereen weer alles had opgeruimd. Dat duurde wel echt lang. De auto’s mochten in etappes het terrein om om in te laden en met 200 kramen duurt het even voor je aan de beurt bent. Het is wel zeker voor herhaling vatbaar!

My week in pictures 79f
Dinsdag moest ik naar school. Ik verveelde me in de les en had een lege hoepel en tapes bij me dus ik ging maar een hoepel tapen in de les. Die bracht ik daarna naar May, want zij had deze besteld. We willen deze versie vast in de collectie gaan doen!

My week in pictures 79g
Brainstormen op mijn bank met thee en mijn nieuwe knalroze schoenen.

My week in pictures 79h
Dinsdagavond ging ik met mijn bae longboarden. Eindelijk konden we een keer samen gaan longboarden, dat hadden we nog niet gedaan. Het was tot laat licht dus we maakten een lange tocht langs verschillende mooie plekken.

My week in pictures 79i
Zonsondergang aan het water 🙂 Daarna gingen we pizza halen en lekker op de bank een film kijken.

My week in pictures 79k
Woensdag maakten we weer hoepels en ik ging wat blogposts in elkaar zetten. Ik heb eindelijk weer Photoshop op mijn computer staan.

My week in pictures 79l
Mijn favoriete lunch op school: een tosti en een kinderbueno. Ik moest deze week veel verslagen inleveren en kreeg al snel allemaal hoge cijfers terug. Allemaal achten!

My week in pictures 79m
Donderdag ging ik in onze jungletuin zonnen. Ik heb er meteen heel veel sproeten bij gekregen en ik was zelfs een beetje verbrand. Ik heb meteen weer zonnebrandcrème gehaald zodat dat hopelijk niet meer gebeurt.

My week in pictures 79n
Vrijdagochtend had ik een tentamen waar ik maar een half uur voor had geleerd. Snel op weg naar school het allemaal nog even doorlezen. Toetsen op deze school zijn zo anders dan ik gewend ben van VWO. Ik hoefde voor deze toets maar 18 kantjes te leren over cultuur dus dat was zo gedaan.

My week in pictures 79o
Blauwe vingers van het tentamen maken. Dat had ik lang niet meer meegemaakt door dat computeren altijd.

My week in pictures 79p
Nou, ik had helemaal geen zonnebrandcrème hoeven kopen eigenlijk. Er kwam een pakketje van Kruidvat binnen met crèmes. Er zit ook een armbandje bij dat aangeeft wanneer je weer moet insmeren, super handig.

My week in pictures 79q
Vrijdagavond ging ik met Samantha (mijn huisgenootje) wat eten in het zonnetje.

My week in pictures 79r
Ik at een pasta maar ik vond hem niet zo lekker. Dat had ik zelf beter kunnen maken 😀

My week in pictures 79t
Dus we maakten het goed met een ijsje. En daarna een lange wandeling.

My week in pictures 79s
Onderweg kwamen we deze mini auto’s tegen. Als ik later een kindje heb ga ik die een voor hem/haar kopen haha, zo cool.

My week in pictures 79u
Samantha gaat ons huis helaas verlaten over een maandje. Ik ging vrijdagavond kijken in haar nieuwe huisje en dat was zo leuk! Het is een prachtige woning met mooie lichte ruimtes en een fijne indeling. En een Harry Potter kast! Ons oude huisgenootje Puck kwam ook kijken en samen gingen we de rest van de avond borrelen.

My week in pictures 79v
Robin heeft altijd van die babydoekjes bij zich en dat vond ik zo handig dat ik ook maar een pakje heb gekocht en in mijn tas heb gedaan. Ze zijn overal handig voor. Ik gebruik ze bijvoorbeeld om mijn handen onderweg schoon te maken, om kastjes af te stoffen en laatst kwam ik er onderweg achter dat ik teveel make-up op had gedaan en dat kon ik er zo ook weer makkelijk af halen. Echt een aanrader om deze in je tas te stoppen.

My week in pictures 79w
Gisteren heb ik mijn kamer opgeruimd en blogposts geschreven.

My week in pictures 79x
En ik deed een DIY projectje. Ik verfde verschillende spulletjes in mijn huis met koperspray. Uiteindelijk was ik zoveel aan het opruimen dat er weer 6 vuilniszakken de deur uit zijn gegaan. Of nou ja, de gang in zijn gegaan. Ik moet ze vandaag nog even weggooien.

My week in pictures 79y
‘s Avonds at ik een salade en ik keek naar de finale van The Voice Kids.

My week in pictures 79 xa
Mijn outfit voor de paar seconden die ik de deur uit ging gisteren.

Vandaag ga ik eerst longboarden en foto’s maken met Kim en daarna ga ik weer aan de slag met de hoepels. We gaan vanavond om 20:00u zoals iedere week de shop weer bijvullen. Ik moet vanavond ook echt gaan beginnen met leren voor mijn SPSS toets van morgen. Ik heb dat programma nog niet eens open gehad… Gelukkig hoef ik maar een 2,8 te halen omdat ik een 8,2 voor mijn verslag had. Iemand die weet waar ik een online spoedcursus SPSS kan vinden? 😀

62 thoughts on “My week in pictures 79”

 1. Je hebt me wel erg nieuwschierig gemaakt naar je bae, jen 😉 Wat hadden jullie een hoop hoelahoeps! Hoe lang ben je eigenlijk bezig met het stripen van 1 hoepel? Ik word altijd een beetje jaloers van je chill foto in bad, ultiem relaxend!

 2. SPSS vond ik wel een lastig vak! Hoop dat je morgen iig een 2,8 eruit kan slepen 😉 Ik vraag me wel echt af hoe het komt dat je zo’n platte buik hebt terwijl je naar mijn idee niet super gezond avond eet, weinig ongezonde tussendoortjes of het vele sporten? Ben benieuwd!

  1. Ik eet verder gewoon gezond maar daar maak ik toevallig de laatste tijd geen foto’s van 🙂 Met mijn avondeten let ik inderdaad niet super goed op of zo maar ik eet vaak rijstgerechten en salades wat (voor zover ik weet) wel gewoon gezond is.

   1. Whooo snelle reactie 🙂 Ahh oke! Ik probeer ook weer wat gezonder te doen en meer te sporten vandaar dat ik geïnteresseerd was!

 3. leuk overzichtje, ik vind al het eten er zo geweldig uitzien en echt leuk al die hoelahoepen (klopt dit?)
  ik ben ook super benieuwd naar je bae !! aargh

 4. Ik vind dit sort posts altijd zo leuk om te lezen.
  Pfff ik wil ook wel zo’n bad + pizza + cola + film momentje.
  En dat huis ziet er zo mooi uit (tenminste het trap deel).
  Ook wordt ik helemaal vrolijk van de kleurrijke hoepels.

  Xx Anne

 5. Haha doe je IBCOMM? (: Ik ken super veel mensen die dat wilden doen maar die allemaal zijn uitgeloot met die selectie! Of doe je communicatie op de hogeschool?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.