My week in pictures 79

My week in pictures 79a
Zondag ging ik ‘s ochtends vroeg al sporten en daarna ben ik toch weer even mijn bed terug in gedoken. Ik merkte dat ik echt moe was en deed nog even snel een powernap.

My week in pictures 79b
Daarna ging ik een beetje DIY’en en een grote voorraad hoepels maken.

My week in pictures 79c
Ik wist dat er een drukke week aan ging komen dus op zondagavond ging ik nog even uitgebreid relaxen. Een Lush bathbomb, pizza, cola en een leuke film is voor mij echt de ideale combinatie voor een chill-avond.

My week in pictures 79
Maandag was het Tweede Paasdag en wij stonden met Hoop It Yourself op de Swan Market in Rotterdam. We hadden een stuk of 80 hoepels meegenomen en wisten echt niet wat we ervan moesten verwachten omdat we normaal natuurlijk altijd online verkopen. Echt leuk zo’n Twingo vol met hoepels 😀

My week in pictures 79d
Ik heb in totaal denk ik wel 5 uur staan hoelahoepen bij de kraam. Het was een super leuke dag en we hebben ongeveer de helft verkocht. Heel veel mensen dachten dat onze hoepels zo klein waren en zagen niet dat ze opvouwbaar waren. We hebben daar echt veel vragen over gekregen en mensen vonden het erg interessant om te zien hoe het allemaal in elkaar zit.

My week in pictures 79e
Ik heb die dag door de drukte weinig foto’s gemaakt. Dit was aan het einde van de dag toen iedereen weer alles had opgeruimd. Dat duurde wel echt lang. De auto’s mochten in etappes het terrein om om in te laden en met 200 kramen duurt het even voor je aan de beurt bent. Het is wel zeker voor herhaling vatbaar!

My week in pictures 79f
Dinsdag moest ik naar school. Ik verveelde me in de les en had een lege hoepel en tapes bij me dus ik ging maar een hoepel tapen in de les. Die bracht ik daarna naar May, want zij had deze besteld. We willen deze versie vast in de collectie gaan doen!

My week in pictures 79g
Brainstormen op mijn bank met thee en mijn nieuwe knalroze schoenen.

My week in pictures 79h
Dinsdagavond ging ik met mijn bae longboarden. Eindelijk konden we een keer samen gaan longboarden, dat hadden we nog niet gedaan. Het was tot laat licht dus we maakten een lange tocht langs verschillende mooie plekken.

My week in pictures 79i
Zonsondergang aan het water 🙂 Daarna gingen we pizza halen en lekker op de bank een film kijken.

My week in pictures 79k
Woensdag maakten we weer hoepels en ik ging wat blogposts in elkaar zetten. Ik heb eindelijk weer Photoshop op mijn computer staan.

My week in pictures 79l
Mijn favoriete lunch op school: een tosti en een kinderbueno. Ik moest deze week veel verslagen inleveren en kreeg al snel allemaal hoge cijfers terug. Allemaal achten!

My week in pictures 79m
Donderdag ging ik in onze jungletuin zonnen. Ik heb er meteen heel veel sproeten bij gekregen en ik was zelfs een beetje verbrand. Ik heb meteen weer zonnebrandcrème gehaald zodat dat hopelijk niet meer gebeurt.

My week in pictures 79n
Vrijdagochtend had ik een tentamen waar ik maar een half uur voor had geleerd. Snel op weg naar school het allemaal nog even doorlezen. Toetsen op deze school zijn zo anders dan ik gewend ben van VWO. Ik hoefde voor deze toets maar 18 kantjes te leren over cultuur dus dat was zo gedaan.

My week in pictures 79o
Blauwe vingers van het tentamen maken. Dat had ik lang niet meer meegemaakt door dat computeren altijd.

My week in pictures 79p
Nou, ik had helemaal geen zonnebrandcrème hoeven kopen eigenlijk. Er kwam een pakketje van Kruidvat binnen met crèmes. Er zit ook een armbandje bij dat aangeeft wanneer je weer moet insmeren, super handig.

My week in pictures 79q
Vrijdagavond ging ik met Samantha (mijn huisgenootje) wat eten in het zonnetje.

My week in pictures 79r
Ik at een pasta maar ik vond hem niet zo lekker. Dat had ik zelf beter kunnen maken 😀

My week in pictures 79t
Dus we maakten het goed met een ijsje. En daarna een lange wandeling.

My week in pictures 79s
Onderweg kwamen we deze mini auto’s tegen. Als ik later een kindje heb ga ik die een voor hem/haar kopen haha, zo cool.

My week in pictures 79u
Samantha gaat ons huis helaas verlaten over een maandje. Ik ging vrijdagavond kijken in haar nieuwe huisje en dat was zo leuk! Het is een prachtige woning met mooie lichte ruimtes en een fijne indeling. En een Harry Potter kast! Ons oude huisgenootje Puck kwam ook kijken en samen gingen we de rest van de avond borrelen.

My week in pictures 79v
Robin heeft altijd van die babydoekjes bij zich en dat vond ik zo handig dat ik ook maar een pakje heb gekocht en in mijn tas heb gedaan. Ze zijn overal handig voor. Ik gebruik ze bijvoorbeeld om mijn handen onderweg schoon te maken, om kastjes af te stoffen en laatst kwam ik er onderweg achter dat ik teveel make-up op had gedaan en dat kon ik er zo ook weer makkelijk af halen. Echt een aanrader om deze in je tas te stoppen.

My week in pictures 79w
Gisteren heb ik mijn kamer opgeruimd en blogposts geschreven.

My week in pictures 79x
En ik deed een DIY projectje. Ik verfde verschillende spulletjes in mijn huis met koperspray. Uiteindelijk was ik zoveel aan het opruimen dat er weer 6 vuilniszakken de deur uit zijn gegaan. Of nou ja, de gang in zijn gegaan. Ik moet ze vandaag nog even weggooien.

My week in pictures 79y
‘s Avonds at ik een salade en ik keek naar de finale van The Voice Kids.

My week in pictures 79 xa
Mijn outfit voor de paar seconden die ik de deur uit ging gisteren.

Vandaag ga ik eerst longboarden en foto’s maken met Kim en daarna ga ik weer aan de slag met de hoepels. We gaan vanavond om 20:00u zoals iedere week de shop weer bijvullen. Ik moet vanavond ook echt gaan beginnen met leren voor mijn SPSS toets van morgen. Ik heb dat programma nog niet eens open gehad… Gelukkig hoef ik maar een 2,8 te halen omdat ik een 8,2 voor mijn verslag had. Iemand die weet waar ik een online spoedcursus SPSS kan vinden? 😀

62 thoughts on “My week in pictures 79”

 1. Leuke foto’s! En die hele auto vol hoepels was inderdaad wel een fotootje waard! Zo’n mini auto voor je kind later lijkt me ook echt fantastisch, en dan vooral een miniatuur wat je zelf in het ‘echt’ hebt, haha 🙂

 2. Tof dat jullie ongeveer de helft van de hoepels hebben verkocht! Super. 🙂 En wat betreft spoedcursus SPSS? Ik denk dat je Google lief aan moet kijken. Ik zoek zelf vaak met Engelse zoekwoorden, wat naar mijn idee meer oplevert, haha. Ik gebruik SPSS nu zo’n vier jaar en nog zoek ik vaak wat op. Ach, zolang de basis er maar is! Zelf heb ik een heel handig boek van Grace, Kemp en Snelgar (‘SPSS for psychologists). Daar staat alles heel duidelijk in beschreven! Succes! 🙂

 3. Oeh, als het goed is ligt er als ik thuiskom van de Ardennen ook een Unicorn-hoepel op me te wachten. En voor SPSS zal ik als ik jou was op YouTube kijken, daar heb je heel veel online cursussen met stap-voor-stap uitleg (leuk is het alleen niet ;-))

 4. Leuk artikel meid! Mijn broer en een vriendin van mij doen ook aan longboarden trouwens. Volgensmij is het best leuk om te doen. Verder nog gefeliciteerd met je achten! Ik ben trouwens verliefd op je heuptasje op de laatste foto. Waar komt die vandaan? 🙂

 5. Haha had ik dat maar dat ik zo weinig aan school kon doen en toch alles halen. Ziet er inderdaad superleuk uit al die hoepels bij elkaar en ik ben jaloers op je supercolors !

 6. Wat een superleuke diary en echt een feestje om alle hoepels bij elkaar te zien! Ik kan niet wachten totdat de shop vanavond is aangevuld, dan ga ik er ook eentje bestellen. Dan maar hopen dat het lukt met hoepelen, ben zo benieuwd! De woonkamer moet eraan geloven haha <3

 7. Zo leuk altijd om jouw blog te lezen (: ik vraag me af wat je bedoelt met het verschil tussen VWO en de opleiding die je nu doet. Ik rond dit jaar mijn VWO (hopelijk) af en ben erg benieuwd!

  1. Dankjewel! Op VWO moest ik heel veel theorie leren en daar was ik dan echt lang mee bezig. Op mijn huidige opleiding doe ik veel praktijkopdrachten met een klein beetje theorie er bij. De theorie die ik moet leren is erg weinig en vaak ook makkelijk in vergelijking met VWO.

 8. Leuk om te zien weer! 🙂 succes met je spss tentamen.. Ik heb het uiteindelijk met een 9.3 gehaald! Als je er aantekeningen bij mag houden is het slim om naar schema’s te zoeken waarmee je erachter kunt komen welke toets je moet gebruiken in welke situatie! Heeft mij heel erg geholpen 🙂

 9. Wat een leuke post! succes met je spss oh en Is je bae eigenlijk nederlands of engels? (dacht me te herinneren dat ie uit engeland kwam, of ik heb het helemaal mis haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.