My week in pictures 78

My week in pictures 78a
Zondag ging ik sporten met Xenia. We gingen tijdens het hoelahoepen allemaal fitness dingen doen zoals springen op steps. We gingen ook zo’n zware bal overgooien en squats doen. En ineens was er alweer een uur voorbij!

My week in pictures 78b
‘s Avonds ging ik bij Gracy’s in Rotterdam eten met Sven. Ik was er al een paar keer voorbij gefietst en het zag er zo leuk uit allemaal. Deze burgertent is pas net geopend in Rotterdam en is te vinden op Schouwburgplein.

My week in pictures 78c
Mijn chickenburger was super lekker. Gracy’s is echt een aanrader!

My week in pictures 78d
Daarna gingen we ijs eten en Miljoenenjacht kijken.

My week in pictures 78e
Maandag ging ik na school naar de Benefit browbar. Het was weer veel te lang geleden dat ik mijn wenkbrauwen had laten  doen en ik had van die lange warrige haartjes gekregen. Zelf durf ik ze niet zo goed te knippen.

My week in pictures 78g
Als wij met ons projectgroepje rottaken moeten verdelen dan doen wij dat normaal gesproken door middel van steen papier schaar maar nu hadden we een ander leuk idee; een liftrace. Helemaal bovenin het schoolgebouw startten onze twee kandidaten tegelijkertijd en ze moesten zo snel mogelijk naar beneden komen, waar ik klaar stond met mijn telefoon voor een fotofinish. Sean kwam al snel de lift uit maar bij Jeremy duurde het even; bij hem stapte er namelijk onderweg een schoonmaakster met haar karretje in. Ik heb zo gelachen hierom 😀

My week in pictures 78ga
Dinsdag liet ik mijn haren verven en knippen. Ik heb besloten nog een tintje donkerder te gaan en ik ben er super blij mee! Ik ging naar Clubkappers in Rotterdam en betaalde in totaal maar 38 euro.

My week in pictures 78h
Daarna ging ik met Monica kip van een kiptent(?) eten. ‘s Avonds kwamen er een hoop meiden langs voor de hospiteeravond. Per 1 mei gaat mijn huisgenootje weg dus we gingen op zoek naar een nieuw huisgenootje. Na veel rondleidingen en gezellig kletsen hebben we een super leuk nieuw huisgenootje gevonden: Jessie!

My week in pictures 78i
Woensdag zoals altijd weer lekker veel hoepels verzenden.

My week in pictures 78j
Toen de hoepels de deur uit waren gingen Robin, haar zus, een vriendin van hun en ik pasta eten.

My week in pictures 78k
Daarna reden we met z’n vieren en een stapel hoepels naar Amsterdam, naar het gebouw van Endemol waar de opnames van Goor Draait Door waren. Wij deden mee aan de show! Ik had ons afgelopen weekend een soort van voor de grap opgegeven voor de show en maandagochtend werden we meteen gebeld of we naar de opnames wilden komen.

My week in pictures 78m
We kregen eerst wat te eten. Ik kreeg het moeilijk weg door de zenuwen. En omdat we natuurlijk al pasta hadden gegeten.

My week in pictures 78n
En daarna: wachten, wachten en nog meer wachten. We hebben in totaal ongeveer 3 uur gewacht. Gelukkig waren er schommels 😀

My week in pictures 78o
Daar gingen we dan…

My week in pictures 78p
Vlak voor we de draaischijf op moesten. Ik was zenuwachtig hahaha

My week in pictures 78q
Ik weet niet hoe lang we op de schijf hebben gestaan. Ik gok 3 tot 5 minuten, het ging echt snel. Door de zenuwen weet ik ook niet meer precies wat er allemaal gebeurd is en of ik uberhaupt wel wat gezegd heb haha. Maar we hebben wel Gordon en John van den Heuvel aan het hoelahoepen gekregen, dat weet ik nog wel! 18 april zijn we op tv te zien. We zijn de eerste kandidaten op de draaischijf. Toen we van de draaischijf af kwamen keken we nog achter de schermen mee naar de verdere opnames.

My week in pictures 78r
En na de show wilden nog wat andere kandidaten en mensen uit het publiek het hoelahoepen proberen. Ook veel mensen die om een gratis hoepel vroegen, dat vond ik wel een beetje raar.

My week in pictures 78s
Donderdag zat ik weer op school en daarna ging ik even de stad in.

My week in pictures 78sa
Daarna bij allemaal verschillende buren pakketjes ophalen.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Hoe leuk zijn mijn nieuwe schoenen van Keds?? Ik vind ze echt te leuk!

My week in pictures 78u
Vrijdagochtend ging ik naar Valkenswaard. Mijn zus Marlies is terug na 14 maanden rondreizen! Ik nam weer hoepels mee voor mensen in Valkenswaard die er eentje besteld hadden.

My week in pictures 78v
Weer een poging doen om selfies te maken met Daantje.

My week in pictures 78w
Dacht ik dat het ging lukken, slaat ze me in mijn nek.

My week in pictures 78x
‘s Avonds ging ik bij mijn vader eten.

My week in pictures 78y
En even knuffelen met Percy natuurlijk. Het is zo’n schatje. Daarna ging ik weer terug naar Rotterdam.

My week in pictures 78z
Gisteren heb ik de hele dag hoepels gemaakt. En tussendoor geknuffeld met Truus! We hebben echt heel veel hoepels gemaakt want we staan morgen op de Swan Market in Rotterdam. Mocht je nog geen plannen hebben voor Tweede Paasdag: kom gerust langs! Je kunt het hoelahoepen proberen en natuurlijk hoepels kopen zonder verzendkosten 🙂

My week in pictures 78za
We hebben nog snel dit apparaatje aangeschaft. Het is een pinapparaatje dat je kunt aansluiten op je telefoon. Zo kunnen we morgen de mensen op de markt gewoon laten pinnen bij ons. Echt een uitvinding voor mensen met een (web)winkel.

My week in pictures 78zb
En mijn bae ( 😀 ) is eindelijk weer in Nederland voor anderhalve week!! Gisteren gingen we wat drinken in Scheveningen. Deze week wordt het goed weer dus dan kunnen we eindelijk een keertje samen longboarden, daar heb ik echt zin in. De vorige keren dat hij in Nederland was regende het namelijk de hele tijd..

Vandaag ga ik weer veel hoepels maken zodat we morgen lekker veel hoepels mee kunnen nemen naar de markt. Wat gaan jullie tijdens de paasdagen doen?

59 thoughts on “My week in pictures 78”

 1. Wat een leuke schoentjes in dit artikel zeg! Ben verliefd op die met de watermeloenen <3 Ook heel leuk trouwens dat je door mocht naar de opnames, ben benieuwd en ga de 18e zeker kijken 🙂

 2. Wat een heerlijke en gezellige foto’s! Je bent echt lekker druk bezig geweest 😉 Vooral de foto’s met jou en Daantje vind ik erg schattig, leuk moment opname ;D

  xxx

 3. Ziet eruit als een leuke week! Ik denk dat ik jullie hoepel ga vragen als verjaardagscadeautje 😉 Gracy’s ziet er echt top uit, jammer dat het niet in de buurt is. Mijn Pasen bestond uit 2 x paasbrunch in o.a. Leende en bij schoonouders en mijn vriend aanmoedigen bij de paasbike (Mountainbiken).

 4. Wat heb je een leuke blog!
  Leuk om je week te zien in foto’s! En supergaaf dat je bij ‘Goor draait door’ bent geweest..
  Heb nog een fijne Pasen!
  Liefs, Jis

 5. wat stoer dat je je hebt opgegeven voor goor draait door! deed hij wel een beetje leuk? soms vind ik hem zoo lullig doen tegen de mensen op de draaischijf. ik ga zeker kijken als jullie op tv komen!

  en die selfies met daantje haha. ik probeer ook altijd selfies te maken met mijn hond, maar meestal staat er wel 1 van ons stom op. of ze geeft een lik over me wang ofzo haha.

  voor de rest ook hele leuke foto’s!

  Xdiana

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.