My week in pictures 76

My week in pictures 76a
Zondagochtend waren Robin en ik al weer vroeg aan het tapen. Deze week waren er door super veel Lisa’s hoepels besteld. Misschien moeten we ook maar een Lisa-hoepel maken? ๐Ÿ™‚

My week in pictures 76b
Ik zou in de middag eigenlijk foto’s gaan maken buiten maar het regende. Dus toen gingen Robin en ik naar de Swan Market in Rotterdam, even rond kijken omdat wij daar op 6 april ook staan met onze hoepels.

My week in pictures 76c
Deze marmeren spulletjes vond ik zo leuk. Jammer dat er geen vierkante of rechthoekige plaat was, dan had ik ‘m meegenomen.

My week in pictures 76d
Het is maar goed dat we gegaan zijn want we ontdekten dat veel verkopers op de Swan Market een heel handig pinapparaatje hadden. Die hebben wij ook meteen een aangevraagd want dat is natuurlijk super handig.

My week in pictures 76e
Maandag ging ik na een lange dag school langs bij Ilovefashionbloggers. Eerst even wat dingen overleggen en daarna de muziekstudio in.

My week in pictures 76f
En met zonsondergang nog even genieten van het uitzicht op het dak.

Processed with VSCOcam with f2 preset
Ik vind het hier zo mooi!!

My week in pictures 76h
Dinsdag zat ik weer een lange dag op school. Toen we eindelijk klaar waren met de lessen ging ik nog even lekker in het zonnetje zitten buiten want het was heerlijk weer.

My week in pictures 76i
Daarna ging ik naar het station want ik ging foto’s maken met Tara. Op het station van Rotterdam kun je stemmen op welke stoelen er in de nieuwe sprinters moeten komen. Erg leuk dat ze dit zo doen. Ik heb op B gestemd!

My week in pictures 76j
Toen Tara en ik foto’s aan het maken waren kwam er een jongetje voorbij die graag een keer foto’s wilde maken. Dat mocht…

My week in pictures 76k
Als wij zijn eenwieler mochten uitproberen. Mooie deal! Ik durfde die paal echt niet los te laten omdat ik bang was dat ik achterover zou vallen, maar het was wel leuk om er een keertje op gezeten te hebben.

My week in pictures 76l
Woensdag hoefde ik niet naar school. Ik maakte krullen in mijn haren.

My week in pictures 76m
En in de middag had ik een fotoshoot met Elien Jansen. Ze maakt prachtige foto’s en de resultaten zal ik snel op mijn blog laten zien!

My week in pictures 76n
Donderdag weer school.

My week in pictures 76p
Na school ging ik naar het Motorhuis in Rotterdam. Ik stapte uit bij de trein en wist niet goed waar ik heen moest dus ik was naar een route op zoek op mijn telefoon. Ondertussen kwam er een jongen naar me toe die dingen zei als: “Sandra, ik hou van je en ik mis je zo. Ik mis de leuke tijden die we hadden.” Ik vroeg hem meteen waar de camera’s waren maar hij wilde maar niet zeggen of die er hingen, dus als iemand me binnenkort ergens op een YouTube prankkanaal of zo ziet dan laat het maar weten. Toen ik weg wilde gaan gaf hij me dit en zei hij: “Ik heb een collage gemaakt van al onze leuke momenten samen, die mag je houden en ik hoop dat je weer inziet hoe leuk we het hadden samen” hahaha

My week in pictures 76q
Na een stuk lopen was ik dan eindelijk bij het Motorhuis, met het collage in m’n hand. Ik haalde hier de Citroรซn C4 Cactus op voor een samenwerking. Ik ben hiermee op vrijdag en zaterdag naar Texel en Volendam gegaan en maak hier even een aparte post voor aan ๐Ÿ™‚

My week in pictures 76r
Zaterdag laat in de middag was ik bij Ruigoord in Amsterdam. Ik stond voor het eerst recht onder een windmolen, echt indrukwekkend die snelheid en het geluid wat er vanaf komt.

My week in pictures 76s
We gingen hoelahoepen bij Heinz de Hoepelbus.

My week in pictures 76t
En Robin en ikย kregen een cursus poi, een soort van jongleren maar dan anders. Ik vond het heel ingewikkeld, maar wel leuk om een keer te doen.

My week in pictures 76u
Deze mega grote hoepels stonden bij de bus en we konden het niet laten ze eens uit te proberen. Mijn hoepel was even groot als mijzelf! En het lukte. Voelde een beetje alsof je in slowmotion was. We hebben hier ook een video van gemaakt die zal ik volgende week even posten.

My week in pictures 76v
En we hebben deze week een nieuwe hoepel gemaakt, de Unicorn. Ik vind hem zo mooi!! Vanaf 20:00u vanavond is ‘ie verkrijgbaar in onze shop.

Het einde van de schoolperiode nadert weer en daar zie ik een beetje tegenop. Ik moet een hoop verslagen inleveren, tentamens makenย en aangezien ik naast het normale vakkenpakket ook nog 4 vakken aan het inhalen ben gaat het lastig worden denk ik. Het is gewoon balen dat er zoveel leuke dingen naast zijn die ik stiekem veel liever wil doen.ย Maar ik ga er gewoon voor!

50 thoughts on “My week in pictures 76”

 1. Wat een heerlijk overzicht weer! Heel erg hilarisch dat die jongen naar je toe kwam, klink inderdaad wel als iets voor een prankvideo! Die foto met je krullen is trouwens heel mooi <3

 2. Wat weer een leuke week! Volgens mij doe je echt heel erg veel leuke dingen. Ik kan me voorstellen dat het dan lastig is om je schooldingen te doen. Supergrappig van die jongen!

 3. Die nieuwe hoepel is heaven on earth. Je hebt echt weer een leuke week gehad precies! Ik ga ook eens een keertje rondzoeken voor een fotoshoot want dat is echt iets wat zeker nog op mijn verlanglijstje staat. Veel liefs, Amber

 4. Hi Jennie! Oei, ik heb er ook last van. Sowieso voelt het heel lastig om na stage weer te moeten leren en ‘s avonds huiswerk te moeten maken. Gewoon alles is zoveel leuker.. Heel veel succes! Niet nadenken, maar gewoon doen ๐Ÿ™‚

 5. http://www.djimmi.nl/nijdam-longboard-long-board-drop-through-wooden-warrior-zwb.html
  Hee Jennie,
  Door jou ben ik eigenlijk een beetje verliefd geworden op longboarden. Ik kijk elke dag plaatjes en zoek reviews op van goedkope longboards, opzoek naar een longboard. Nu zag ik deze, een 3x zo goedkopere versie van die van jou, althans hij lijkt erop! Nu vroeg ik mij af of jij weet of dit een beetje een goed beginnersboard is. Hoop dat je er eventjes naar wil kijken ๐Ÿ™‚

  xxx

  1. Hee! Ahh, zo leuk dat je ook wil gaan longboarden! Ik heb er helaas niet zo veel verstand van dat ik vanaf een foto met een tekstje kan zeggen of het een goed board is of niet. Dan zou ik hem er echt even op moeten staan. Misschien kun je het op Facebook in een longboard groep vragen?

 6. Haha, ik heb het ook eens gehad dat een meisje tegen me kwam praten alsof ze me kende en alsof we een dag eerder dingen gedaan hadden! Eerst was ik in de war maar daarna had ik meteen door dat het een opdracht van de jeugdbeweging was. Toen ging ik het spel meespelen en was dat meisje in de war :d

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.