My week in pictures 73

My week in pictures 73 a
Ohh ik ben zo slecht in fileparkeren. Ik heb echt een stuk of 10 keer opnieuw geprobeerd te parkeren maar het lukte maar niet. Ik heb hem toen maar even  zo laten staan want ik moest alleen maar even wat halen in de supermarkt.

My week in pictures 73 b
Ik was echt aan het blunderen met de auto die dag. Ik moest tanken en normaal doet mama dat altijd. Dus, ik zat daar in de auto overal te zoeken naar een knopje om het benzineklepje mee open te maken omdat ik ooit had gezien dat dat knopje bij iemand onder de stoel zat. Ik heb zelfs “hoe benzineklepje peugeot 206 open” ingevuld bij Google. Bleek dat je het klepje gewoon met de sleutel open moet maken…

My week in pictures 73 c
Zondag was de tweede dag van het BFF-event en ik zat weer op het podium om vragen te beantwoorden!

My week in pictures 73 d
Daarna nog gezellig even kletsen bij de Fashionista stand.

My week in pictures 73 e
En natuurlijk met een van mijn eigen BFF’s op de foto!

My week in pictures 73 f
Ik had de rest van de huishoudbeurs nog helemaal niet gezien dus ik ging snel nog even een rondje lopen voor ik weer naar huis ging. Wat een werk hebben die merken van hun kramen gemaakt. Stiekem vraag ik me af hoeveel het kost om een week op de huishoudbeurs te staan.

My week in pictures 73 g
Ik probeerde de nieuwe Chick-ins van Mora. Die zijn echt lekker!

My week in pictures 73 h
En ik eindigde bij de poffertjeskraam 😀

My week in pictures 73 i
‘s Avonds was ik echt toe aan een relaxmomentje dus ik ging in bad Pretty Little Liars kijken.

My week in pictures 73 j
Maandag was het tijd voor mijn grote voorjaarsschoonmaak. Ik gooide drie zakken met afval weg en verzamelde vier zakken met kleding.

My week in pictures 73 k
‘s Avonds namen we afscheid van huisgenootje Janneke die twee maanden door Azië aan het reizen is nu. Ik kreeg ook nog een verlaat cadeautje voor mijn verjaardag.

My week in pictures 73 ka
Het dilemma op dinsdag boek! Ik ben hier echt fan van en kijk iedere dinsdag weer uit naar het nieuwe dilemma. Wat zou jij kiezen uit de twee opties hierboven?

My week in pictures 73 l
Dinsdagochtend was ik al vroeg in de fitness voor een spinningles. Daarna nog eventjes hoelahoepen.

My week in pictures 73 n
En daarna had ik een snackattack 😀

My week in pictures 73 o
Woensdagochtend weer hoelahoepen in de fitness. Hier kan ik wat fijner nieuwe oefeningen uitproberen omdat er veel ruimte is.

My week in pictures 73 p
Daarna ging ik met een auto vol hoepels en mijn zakken met kleding richting Valkenswaard, want de auto moest weer terug. Ik deed de kleding daar in zo’n container voor het goede doel en ik verzond weer een lading hoepels. Daarna weer met de trein richting Rotterdam.

My week in pictures 73 q
Verder met deel twee van de grote schoonmaak: alle kastjes.

My week in pictures 73 r
Tussendoor maakte ik leuke letterslingers die je in deze post kunt zien.

My week in pictures 73 s
‘s Avonds keek ik StukTV tijdens het eten en voor ik het wist was ik weer een paar uur verder. Ik vind die afleveringen allemaal zo leuk.

My week in pictures 73 t
Vrijdagochtend fietste ik met drie hoepels om mijn stuur richting het station: een ingepakte Pink Velvet voor Jip, een Spincess voor mezelf en een hele oude Candycane als extra omdat er altijd mensen in de fitness zijn die het hoelahoepen ook eens willen proberen.

My week in pictures 73 u
Jip leest mijn blog al een tijd en ze wilde graag een hoepel. Ze was vrijdag toevallig in Rotterdam dus ik ging even naar Rotterdam centraal om haar te ontmoeten en de hoepel aan haar te geven, heel leuk!

My week in pictures 73 v
En daarna dus door naar de fitness met mijn chille trui.

My week in pictures 73 w
Vrijdagmiddag ging ik de stad in. Ik ging shoppen en even langs de donutwinkel om donuts te halen voor Hoop It Yourself. Ik moest lachen want we hebben een hoepel met de naam ‘Dushi’ en daar was ook een donut van!

My week in pictures 73 x
Cadeautjes van Fashionista! Dat briefje van Xenia er bij, haha 😀

My week in pictures 73 y
Vrijdagavond ging ik nog met de laatste dingetjes van de grote schoonmaak aan de slag en toen was het eindelijk klaar.

My week in pictures 73 z
Samantha en ik aten pannenkoeken want daar hadden we al de hele week zin in. Daarna wilden we naar de bioscoop gaan maar de films die we wilden zien zaten al helemaal vol. Toen besloten we maar op de bank een film te kijken: de romcom The Ugly Truth.

My week in pictures 73 za
Zaterdag was het dan tijd voor donuts want de 100e bestelling was binnengekomen bij Hoop It Yourself! 9 dagen online en zo snel al 100 bestellingen. Ik ben stiekem best wel een beetje trots.

My week in pictures 73 zb
Zaterdag had ik eigenlijk een grote longboardtocht op de planning staan maar ik werd ineens wakker met deze rare schram op mijn voet. Het deed zo veel pijn dat ik niet eens een sok aan kon doen, heel raar. Dus toen heb ik maar de hele dag op mijn konijnensloffen gelopen en een beetje vooruit gewerkt aan mijn blog.

Processed with VSCOcam with f2 preset
En chillen in mijn DUDE sweater van Anita de Groot.

My week in pictures 73 zd
‘s Avonds moest ik toch echt m’n schoenen aan doen (au!) want ik ging sushi eten met Rosalie. We mochten 3,5u onbeperkt eten maar dat hielden we niet vol.

My week in pictures 73 ze
Happens every time.

Het is echt een fijn gevoel dat heel mijn kamer weer even opgeruimd is. Eindelijk ben ik van die berg kleding af die opgepropt in een kast lag. Kan ik weer lekker nieuwe dingen kopen voor de lente die er aan zit te komen! Ik realiseer me trouwens net dat maart de maand is dat ik niet in Google Analytics mag kijken. Dat had ik in mijn goede voornemens in januari met mezelf afgesproken. Eens kijken of ik het volhoud!

50 thoughts on “My week in pictures 73”

  1. Haha ik kan ook absoluut niet inparkeren. Leuk dat je op de huishoudbeurs was! Ik was er ook echt maar heel eventjes om wat mensen te ontmoeten, volgend jaar wil ik graag echt een hele dag gaan, ik vind die stands zo leuk!

  2. Heb rond kerst ook m’n hele kamer uitgemest geeft zoooo fijn gevoel he? en geliciteerd met de webshop, ben superblij met de mijne. Druk m’n skills aan het oefenen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.