My week in pictures 72

Week in pictures 72a
Zondag ging ik sporten met Xenia. We zouden eerst spinning gaan doen en daarna hoelahoepen maar omdat we zoveel zin hadden om te hoelahoepen besloten we de spinning maar gewoon helemaal te skippen. We mochten niet in de grote zaal dus toen gingen we maar lekker in de weg staan midden in een gangpad. Xeen stootte een keertje per ongeluk de waterflessen om met haar hoepel, maar verder ging het helemaal goed.

Week in pictures 72b
Toen ik weer thuis kwam had mijn huisgenootje pompoensoep gemaakt, lekker! Dat at ik tijdens het bloggen.

Week in pictures 72c
Daarna wandelen naar de appie met een mooi uitzicht.

Week in pictures 72d
Mango met chocolade is zo’n goede combi! Deze Tiny Tony’s zijn trouwens te schattig. Die kreeg ik bij een pakketje van Zalando cadeau.

Week in pictures 72da
De rest van de dag heb ik lekker lui doorgebracht. Beetje skypen, beetje rond surfen op het internet.

Week in pictures 72e
Maandagochtend stond ik al vroeg op om mijn avondeten te maken. Ik moest namelijk tot half 8 naar school…

Week in pictures 72f
Ik maakte pasta met salade en gerookte kip en nam het mee in mijn handige bakje.

Week in pictures 72g
Daarna in de trein naar Boskoop. Ik moest daar naartoe voor een opdrachtgever van school! De opdrachtgever haalde ons gelukkig op bij het station, anders moesten we 35 minuten lopen naar hun kwekerij toe. Ik vond de hond zo schattig. Die ging gewoon gezellig voorin zitten 🙂

Week in pictures 72h
Onze opdrachtgever kweekt ginkgo bomen. Met de blaadjes kun je van alles maken, zo ook ginkgo bier. Er ging echt een hele wereld voor me open want ik kende het helemaal niet. Het blad van de ginkgo boom heeft blijkbaar een anti-aging werking en het helpt je geheugen verbeteren.

Week in pictures 72i
Je kunt echt van alles met de bladeren. Naast bier kun je er ook limonade van maken of zelf sieraden! Na het bezoek aan de opdrachtgever gingen we weer richting school. Ik zat tot half 8 bij een inhaalvak dat ik blijkbaar al lang gehaald had, lekker slim weer. Mijn cijfer was verdwenen waardoor ik het niet in de gaten heb. Gelukkig is mijn 8 teruggevonden en hoef ik het vak niet meer te volgen op de maandagavond.

Week in pictures 72j
Dinsdag weer eerst school en daarna kwam mijn zus Ingrid naar Rotterdam. We wachtten even tot de zon bijna onder ging en gingen toen naar de Euromast.

Processed with VSCOcam with f2 preset
<3

Week in pictures 72l
Wat een mooie stad he? Rotterdam heeft af en toe wel wat weg van Los Angeles en New York.

Week in pictures 72m
Afscheidsburgers bij Ellis! Misschien weet je nog wel dat ik twee weken terug schreef dat mijn zus terug kwam na een half jaar Nieuw-Zeeland… nou, nu gaat ze dus alweer weg. Ze heeft last-minute en stage gevonden in Lissabon. Donderdag is ze weer vertrokken. Ze zit nu gelukkig wel dichterbij dus we kunnen een keertje op bezoek gaan!

Week in pictures 72n
Woensdag werkten we hard aan de lancering van de webshop. Zo namen we ook de instructiebeelden op voor het in elkaar vouwen van de hoepel.

Week in pictures 72o
Ik ben verslaafd aan de shake met griekse yoghurt, blauwe bessen, havermout, banaan en melk!

Week in pictures 72p
Woensdag hielp Tycho ons heel snel met ons logo, echt heel fijn. Als bedankje stuurden we hem een appeltaart!

Week in pictures 72q
En Robin en ik vierden de lancering van de webshop met kaasfondue.

Week in pictures 72r
Donderdagavond ging ik met m’n Spaceship naar mama toe in Valkenswaard.

Week in pictures 72s
Even knuffelen met Daantje. Die is iedere keer als ik haar zie weer wat groter. Ik ging donderdag even snel naar Valkenswaard om de auto op te halen. Ik moest de afgelopen dagen veel reizen en het was fijn om dan de auto te hebben. Vrijdagochtend reed ik dus weer richting Rotterdam.

Week in pictures 72t
Een tussenstop bij de Action. Deze puntenslijper… zo droog 😀

Week in pictures 72u
Dit weekend was mijn date eindelijk weer een keertje in Nederland! Vrijdag gingen we gezellig wat drinken bij Hotel New York.

Week in pictures 72v
En hij had bonbons voor me meegenomen, zo lief 🙂

Week in pictures 72w
Gisteren ging ik naar de RAI in Amsterdam voor het BFF-event. Ik stond per ongeluk voor de uitgang van de parkeergarage in plaats van de ingang. Ik vroeg me al af waarom ik geen kastje kon vinden en toen ik ineens een auto recht tegenover me zag staan aan de andere kant van de slagboom was meteen duidelijk waarom.

Week in pictures 72x
Het BFF-event was leuk! Carlijn gaf een masterclass over bloggen en stelde mij daarna wat vragen. Heel leuk om te doen! Het was redelijk rustig maar wel heel gezellig met de meiden die er waren.

Week in pictures 72y
Ik ben heel veel lezers van mijn blog tegengekomen. Leuk dat jullie allemaal kwamen kletsen!

Week in pictures 72z
En Xenia en ik gingen even fangirlen bij Matsoe Matsoe.

Week in pictures 72za
Ik ging ook nog even de Huishoudbeurs op en wat ze altijd zeggen over de trolleys is echt waar: zo ongeveer iedereen heeft een trolley bij zich. Verder vond ik dat er wel veel leuke kraampjes waren.

Week in pictures 72zb
Toen ik thuis kwam van het BFF-event ging ik meteen verder met hoepels maken, wat ik nu een beetje 24/7 doe 😀 Tv aan, thee, mango en chocomousse er bij en dan ben ik zo weer een paar hoepels verder!

62 thoughts on “My week in pictures 72”

 1. Leuke diary! Klinkt weer als een drukke, maar gezellige week 🙂 Fijn dat je je zus dit keer wat makkelijker kunt opzoeken, dat maakt het toch anders dan dat ze aan de andere kant van de wereld zit.

 2. Wat een ontzettend leuk verslag weer. Die foto met je zus is echt briljant (liefde voor haar muts!). Superleuk ook dat je een appeltaart had gebakken als bedankje. Je maakt me echt mega nieuwsgierig naar je nieuwe lay-out. Ook fijn om nog een glimps te krijgen van het BFF-event. Vond het zo jammer dat ik jullie niet kon komen toejuichen 🙁 Hopelijk zie ik je toch snel weer!

 3. Superleuk om de deze diary te lezen en aaah zo leuk dat je ons tussen de foto’s hebt geplaatst! Bo en ik vonden het heel erg leuk je gezien te hebben! Je bent echt een hele leuke meid! Het BFF Event vond ik echt onwijs leuk en op de Huishoudbeurs zijn we ook eventjes geweest. Superleuk ook om te zien dat je zo bezig bent met de hoepels! Heel tof! En ahw, zo lief van die jongen die je bonbons gaf bij de date! Fijne week gewenst! ❤
  liefs

 4. Leuke foto’s! Wat moet het gek zijn dat je zo na zo’n korte tijd weer terug te zijn alweer weggaat, gelukkig maar dat ze dit keer minder ver weg zit en je nog een keer bij elkaar op bezoek kunt!

 5. Leuk dat je zus in Lissabon zit, ik begin er maandag aan school! Mocht ze dit lezen, misschien wel leuk om iets samen te doen 🙂 Wat een schattige hond in de auto trouwens!

 6. erg leuk en ook super voor je dat de hoepels zo snel verkocht worden! hij staat nu rechts van me en ik heb er zo zin in om deze hoepel te gaan gebruiken! erg leuke foto’s ook weer je doet het super meid

 7. Leuk verslagje! Ik vind jullie hoepelbusiness zo leuk! Een vriendinnetje van me begon ook al over hoepels en het lijkt me echt super chill om te doen als workout. Die foto van Rotterdam is prachtig, ik kom daar veel te weinig. Ik denk dat ik binnenkort eindelijk een keer lang de markthal ga.

 8. Wat heb je weer een leuke foto’s van je afgelopen week! Ik zag van de week de ellis gourmet burger tent al voorbij komen, en dit zag er zo goed uit dat ik en een vriend er van de week gaan eten haha! Super tof dat de hoepel business zo goed loopt. Ik ben hewl erg benieuwd hoe het verder gaat lopen, maar volgensmij hebben jullie echt een gat in de markt gevonden. Wat apart trouwens, die ginko bomen! Ik had er ook nog nooit van gehoord. Ik ben benieuwd naar volgende week!

  1. Thanks! Ik vind de magic mouse heel fijn. Je kunt er super makkelijk mee door pagina’s heen en net als het trackpad heeft ‘ie handige trucjes. Hij gaat niet zo vaak leeg hoor. Ik heb hem sinds eind december iedere dag gebruikt en vorige week voor het eerst de batterijen moeten vervangen.

 9. Leuke foto’s! Balen dat je zus alweer weggaat, voor haar natuurlijke hartstikke leuk, maar ik zou m’n broer/zus echt niet zo lang kunnen missen hoor! En al die karretjes op de huishoudbeurs, hahahaha! 🙂

 10. Wat een leuke week. Je maakt me steeds nieuwsgieriger naar de hoepels! Ik ben kort geleden begonnen met touwtjespringen en ik denk dat dat in combinatie met hoelahoepen de ultieme schoolpleinworkout kan worden, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.